reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

mamaOskara, asko- u mnie też nic nie rusza. Już przynajmniej pocieszam się tym, że to jednak będzie 2012, a nie 2011. Mam tylko wielką nadzieję, że urodzę do piątku, bo jeśli nie, to będę musiała jechać do innego szpitala...

Moja zabawa sylwestrowa również spędzona z M, no i oczywiście Polsat lub TVP2. Poczekam jeszcze do 00.00 i później nasyłamy białą armię, tak jak zaleciła ginka :-D

reklama
KUPINOSIA jakie tam świętowanie. W sumie też bym poszła spać ale weszłam na BB i od 2godz czytam forum o teściowej i odechciało mi się spać. Tylko przeraża mnie, że Mela nie śpi. Ja jestem z tych co twierdzi, że dziecko musi mieć jakiś rytm i codziennie próbuje gonić młodą w miarę o stałych porach spać-z reguły co dzień z awanturą:angry:(mój K twierdz, że niech lata, zmęczy się to sama padnie a ja wtedy na niego nerwa mam, bo on sobie pójdzie spać i ja muszę się użerać z nią) dlatego spanie musi być regularne. Ale dzis jej pozwoliłam na "szaleństwo" a jej nie ma się na spanie, jak nie uśnie to ją na dwór wezmę wezmę pokazać fajerwerki. I potem spanie od razu.

Nie widzę problemu, tylko że to będzie bardzo krótki filmik :-D:-D
Ja to mam w planach sie troszkę powyginać, bo mi tyłkiem nosi od samego rana:-D
wymyłam okno w kuchni poprałam firanki, a teraz czekam aż skończy mi się prać pościel... oczywiście w pełnym makijażu, gdyby komuś zachciało się wpaść po północy:-D

i co i nic!!!!!!!! mala dalej się wekuje:) i pomyśleć że to kwestia jednego dnia i już będzie miaała rok do przodu:D hihihi
a u nas już za oknem strzelają na całego.. hm chyba mają coś z zegarkami nie tak;p;p

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku kochane!!!!! a kangurkom życze szybkich, bezbolesnych porodów hihi ;p;p
Mamusiom cierpliwości, cierpliwosci i duzoooo radosci z pociech:)

reklama
Do góry