reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

witajcie!ja znowu na chwilkę,bo ciagle brak możliwości bieżącego śledzenia co u Was.Może jak wreszcie zakupie router i podłączę mojego laptopa...dzisiaj bylismy na 1 wizycie u lekarza i mam do Was pytanie dotyczące szczepień, wiem ,że wiele razy byl poruszany ten temat ,nawet czytałam,,,,ale te rzeczy szybciutko gdzies ulatują.Podpowiedzcie proszę co robicie, jak nie dac się zwariowac w gąszczu tych wszystkich ofert z najwyższej połki.prosze o radę.Pozdrawiam wszystkie Bobaski:)

Ja wybrałam tak jak u starszej 5w1 bez rota, pneumokoków i czegoś tam jeszcze
Elma- zapraszamy :-)

reklama
U mnie położna dziś powiedziała, że o szczepieniach będziemy rozmawiać - ciekawe co będzie reklamować heh, także na razie się za dużo nie wypowiem,bo tez to dla mnie czarna magia -ale chyba skłaniam się tylko do tych obowiązkowych darmowych.

MamoOskarka-trzymam kciuki!!!!!!!!!!!:-D

hej dziewczyny!:-)
nie wiem jak wy, ale ja nie rozrozniam dni tygodnia i jestem permanentnie niedospana....;-)
Maly dzis dal popis... malo spania, duzo krzyku....:no:
Co prawda z karmieniem nie ma problemow bo ma wieksze potrzeby niz ja produkuje, ale martwi mnie to, ze chyba niestety ma kolki.... :-(
Wczoraj tez zauwazylam, ze schodzi mu skora ze stop:szok:, a dzis meza siostra dobila mnie tym, ze ma zielony nalot na gornym podniebieniu.... nie wiem co robic... chyba wypadaloby z tym do pediatry...:-(
Co do szczepien o ktorych tu mowa - ciagle sie waham....
Na razie mamy isc na usg bioder i do przychodni audiologicznej (w szpitalu dostawal antybiotyk)....
Milego wieczoru!

izi- ogólnie samopoczucie średnie. Strasznie wkurzają mnie poranne telefony i pytanie czy Karolcia już jest z nami. Ja rozumiem, że każdy czeka, bo to będzie najmniejsze dziecko w rodzinie, pierwsza wnuczka moich rodziców i w ogóle, no ale przecież wszystkim dam znać jak już urodzę.
Dzisiaj złapałam jakiś dołek, pewnie dlatego, że będę miała wywołanie, no ale z jednej strony cieszę się, że malutka będzie niedługo z nami.
A Ty kochana jak się czujesz?? Widzę, że mamaOskara zostawiła nas i pojechała na IP, więc pewnie Oskarek już niedługo będzie ze swoimi rodzicami:-):-)

mamoOskara- trzymam bardzo mocno kciuki kochana ;-) Niech Oskarek szybko pojawi się na świecie:-)

Moi rodzice pojechali dzisiaj na zakupy i nabyli nowiutki wózek dla Karolci. Zaraz wrzucę na odpowiednim wątku.:-)

MamoOskarka: trzymam kciuki z całego serca, żeby Oskarek wyskoczył szybciutko!:-)

mirabelka: my będziemy brać tylko na te podstawowe szczepienia

agapa: gratuluje zawziętości z cycem! ;D

My juz wykąpani i mam nadzieję, że Mlody nie wstanie przed 24 ;-) chociaż ma charakterek po Tatusiu i się robi maly złośliwiec ;D Nigdy, ale to nigdy nie zrobi mi kupki w brudną pieluszkę- dopiero jak zmienie to za pare chwil siedzi z taką zadowoloną minką a w około niego rozchodzi się "sielski zapach":-D

dziewczyny w dwupakach, korzystajcie z tego seksu! ja wam powiem, że mam cholerną ochotę, ale czekam juz miesiąc i dupa blada, bo albo szwy rwą, albo krwawie, albo coś... stracha mam też chyba :szok::-D

mam nadzieję, że u Phelanii wszystko ok!

2701...ja sie czuje ok...tylko myslalam ze jak to 2 dziecko to bedzie chociaz dzien po terminie:)a nie 3;/
z drugiej strony jak sobie przypomne ze bede juz z dwojka,to tez bede rzadko tu zagladac i przez to mniej czasu dla siebie:) to jeszcze niech posiedzi troche w brzuszku:)

a pozatym boje sie nocy:(
bo Tesciowie maja 40 km i zanim przyjada to wiesz bede sie stresowac ze ich budzimy w nocy a nie mamy wyjscia bo nie ma kto blizej byc z Patryczkiem..

jutro mam na 11 wizyte u ginekologa wiec moze po niej jak mamaOscarka pojade na ip??:)obyyy:)

mloda sie wierci,ale czuje ze ma tak malo miejsca ze az mi jej zal:(no ale za chwile bedzie z Nami to bedzie miec pole do popisu:)

Ankubator co do seksu to wierz mi ze mega mi sie nie chce;/;/

MamaOskarka czeka na rozmowę z anestezjologiem, ale prawdopodobnie dzisiaj zrobią jej CC. A tak chciała doczekać z tym do jutra... :)

Edit:
Jest decyzja! RODZIMY DZISIAJ OK. GODZ. 22:00 XD

Ostatnia edycja:
MamaOskarka trzymamay kciuki !!!! no to już drugi Oskarek będzie na świecie!!!!!!!!!!:-)
Phelania oby u was wszystko było ok &&&&&
izi a tobie życzę też po wizycie rozpakowania się :-D:-D:-D

Ankubator u mnie już po szwach śladu nie ma a 12.01 mam wizytę u ginekologa zobaczę czy wszystko ok

ja po tych wszystkich chorobach został mi katar w jednej dziurce i ból głowy z jednej strony głowy chyba znów odezwały się zatoki czyli stan przewlekły aż się boję ale jutro idę do laryngologa i zrobie sobie wymaz bo już naprawdę niemogę sama ze sobą wytrzymać jak nie urok to sra...ka zrobie sobie chyba tez tomografie i niech wreszcie wyleczą mi te zatoki do końca bo wiaterek zawieje a ja znowu gil po pachy
a ja dzię kiepske samopoczucie przez te bóle głowy ... mały się kręci nie chce zasnąć a ja padam pocę się dziś strasznieto chyba jakieś osłabienie i niewyspanie albo hormony, w nocy też budzę się spocona jak mops jakś przesrana jestem a wy też macie podobne objawy czy ja jakaś dziwna jestem??????

izi- u mnie to będzie pierwsze dziecko, a obawiam się, że nie znajdę na nic czasu, a co dopiero przy dwójce.
mamaOskara- trzymaj się kochana ;-)

Zmykam już do łóżka. Rano dalej na KTG, więc muszę się wyspać.
Dobrej nocki. Pa:-)

reklama
Do góry