Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale w tym roku nie jedzie, bo jutro z Wiką na kontrolę palca.
Potem w nocy pobudka co 3,5 godz. W dzień też mało śpi ostatnio...chyba kończy się etap spokoju;-)
Rojku, moja Marta miała na brwiach ciemieniuchę - tak jak piszesz, chropowata skórka, łuszcząca się i..koloru żółtego..ja jej to zwalczyłam bepantenem (wyczytałam na necie taki sposób) i pomogło:-)Acha jeszcze pytanko jak odróżnić skazę białkową od ciemieniuchy? Aniela ma na brwiach taką chropowatą skórkę i troszkę się łuszczy. Nigdzie więcej. Innych objawów skazy - biegunki i nie przybierania na wadze - nie ma.
Super!!!Jeszcze raz gratuluję wszystkim Nam dzielności i wytrwałości i życzę dużo sił i zdrowia:-):-)Prze-gigantka z tej naszej Izi. Gość ją szył, a ona za telefon![]()
Ale dobrze, że już po. Mamy komplet!Zamykam listę. Kto się nie zgłosił, niech pisze na PW
![]()
No, właśnie to samo pomyślałam..ciekawa jestem, czy dostanie dla Nadii tego bodziaka;-)Izi to twoje czekanie zostało wynagrodzone mega szybkim porodem. Wiesz że dostaniesz bodziaki z serduchem od Owsiaka?
A teraz zmiana tematu. Kiedy chrzcicie swoje maluchy? Ja pewnie w swoje imieniny 5-go lutego, ale czekam dziś na tel. od kolegi, który ma mi ochrzcic Mikołaja - jest na ostatnim roku w seminarium.