Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jejku ja tez moge miec blizniaki i tego sie obawiam bo i u mnie i u meza w rodzinie sa. Moja mama jest z blizniakow jej brat blizniak mial corki blizniaczki i jedna z nich tez na blizniaczki tak wiec ekhm ekhm
Mama 290 kojarze Ciebie z lipcowek! Ja tez lipcowka
Jagoda ja bylam w lipcowkach a dzieci sie urodzily w maju:-) powiem tak bliznaiki to naprawde kawal ciezkiej roboty I napewno podwojne wydatki:-) ale to zawsze dwie pary oczu wpatrzone w mame :-)
czytam Was codziennie ale nie odpisze troche mi sie w oczach mieni. Dzis mam wolne strasznie mnie rozlozylo jakies chorobsko! Katar kaszel bol gardla i mega zmeczenie. Juz mnie plecy bola od lezenia.
Witam nowe mamusie i gratuluje!
Smerfetka, jak radzisz sobie z leżeniem? Ja nie tyle leżę co siedzę. W domu samo się nie zrobi. Więc po mały coś tam dlubie. Ale staram sie robić właściwie nic.
Annte ja leżałam w 3 ciąży,co przy 2 dzieci było bardzo trudne. Bardzo mi mąż wtedy pomógł,choć kiedy lekarze wydali nakaz byłam załamana. Mimo wszystko udało się donosic synka do końca, także trzymaj się i myśl pozytywnie. No i korzystaj z wszelkiej pomocy ;-)
annte ja cale dnie leze , wstaje tylko do wc i do kuchni po jedzonko. maz robi wszystko inne a ze nie mamy dzieci to nie jest problem. co prawda bola mnie juz wszystkie kosci ale daje rade. u mnie dochodzi jeszcze to ze jestem po przeszczepie nerki i musze dbac nie tylko o malenstwo ale tez o nerke .