reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

dzien dobry !
kruszka moja przyjaciolka zaszla szybko jak Ty w ciaze i karmila pierwsze dziecko chyba do okolo 5mc a pozniej maly sam przestal chciec jej mleka , lekarz nie pamietam jaki powiedzial jej ze sklad mleka matki zmienia sie w kolejnej ciazy i dziecko samo zrezygnuje jak przestanie mu smakowac :)

Ide zjesc jakies sniadanko :)
Milego !

reklama
Perrie Nadal karmię, ale tylko w nocy. W ciagu dnia jakoś zyje bez cycusia, bo zawzse mozna dac coś innego. Czasami oczywiscie zdazy sie ze w ciagu dnai ja jeszcze nakarmie, ale nie zaspokaja jej to glodu na dlugo. w nocy to karmienie jest na zasadzie possania, przytulenia. Jednak ten odruch ssania jest i dlatego sie obawialam. Jednak skoro nie ma przeciwskazan to nie bede odstawiac, bo naprawde ciezko to zrobic:baffled: Licze na to, ze sama porzuci go :happy:
Smerfetka Pocieszylas mnie i to bardzo:-) Bardzo bym chciala zrobic sobie przerwe miedzy jednym karmieniem a kolejnym. Jednak co bedzie to bedzie czas pokaze :tak:

Kruszka, nie chcę Cię straszyć, ale są patologie, które polegają na tym, że na przykład siedmiolatki jeszcze piją mleko matki :szok: No ale to już jest choroba matki. Twoja z tego wyrośnie, zwłaszcza jeśli jest tak, jak mówi Smerfetka - że dzieciom się przestaje podobać pod drugiej ciąży :tak:
To Twoja córeczka na zdjęciu? Ślicznusia! :-D Moja przyjaciółka nazywa się też Nikoletta, bardzo fajne imię :tak:

Perrie No to, to już jest rzeczywiśćie choroba matki i wielka patologia:szok: Myślałam, że ja odstawie tak po roku jak juz zacznie wiecej rozumiec, ale licze, ze bedzie dobra starsza siostrzyczka i podziekuje juz za cycusia i odstapi go rodzenstwu :happy: Oczywiscie jesli tylko tzreba bedzie juz teraz odstawiac to trudno, bede musiala jakos zniesc histeryczny placz mojej cory:-(Tak to jest właśnie Nikoletta. Nam również to imię się spodobało bo takie niecodzienne, a takie sa najlepsze:-)

Witam porannie:-)

Ale macie produkcje kobietki:-)
Ja dosłownie umieram, mdli mnie non stop, ciagle jestem głodna a na jedzenie patrzeć nie mogę bleeeee

czarna a ja zazdroszczę USA i chętnie bym zamieniła Uk na USA ;-)

perrie jakie dokładnie info mam Ci przesłać? I jak ,na widomość priv?

Martia śliczna kropeczka:-)

Jagoda kruszka bedzie dobrze, dacie radę , moja kolezanka zaszła w ciąże jak córka miała 3 miesiące, urodziła tydzien po jej pierwszych urodzinach i dała radę a dzieciaki zżyte ze sobą jak bliźniaki :-)

U moich znajomch jest rowno rok roznicy miedzy siostrami, obie urodzily sie 11 czerwca. Teraz maja 7 i 6 lat i ludzie biora je za blizniaczki. One zreszta tez sie tak zachowuja :)

Marta, na pw wyślij swój Nick, wiek, datę porodu, dziecka: rodzeństwo, płeć, imię ;-)

Są i takie babki, które urodziły dziecko w styczniu, a drugie w grudniu tego samego roku. Przynajmniej tak słyszałam :-p

Perrie o krorej masz gina?

Ciekawe co u k8libby (chyba dobrze napisalam) bo ona tez chyba dzis ma wizyte, non stop o niej mysle i mimo, ze nie mam pojecia czy jest wierzaca czy nie to wczoraj przed snem sie modlilam wlasnie w jej intencji ...

reklama
Do góry