reklama

Grudzień 2014

reklama
Agrafka, coś w deseń pośrednika między administratorami a "zwykłymi śmiertelnikami" :-D Zapobiegać konfliktom, jakby powstały, to je rozwiązywać (coś w deseń mediatora), pilnować porządku na forum, edytować posty, żeby np. nie było dwóch od tego samego użytkownika pod rząd, przestrzegać regulaminu itd itd ;-)

Witam się sobotnio:-)
Na początku Witam też nową mamusię ,Witaj Ona wśród nas:-)
I słówko do k8libby kochana bardzo mi przykro z powodu fasolki,nie ma teraz słów ,które by Cie pocieszyły i ukoiły Twój ból...ale pamiętaj,by patrzeć w przyszłość pozytywnie...wkrótce zaświeci słoneczko.... trzymaj się kochana.

ja juz od 2godz na nogach,cos od rana dospac nie mogę. troche posprzatalam (jeszcze tylko podłogi do pomycia),wstawilam pranie,zjadłam śniadanko,zrobiłam liste zakupów i zaraz śmigam do miasta. Jak wróce to dokończe te podłogi jak zostanie mi troche sil,bo ostatnio wszystko mnie mega szybko meczy.
Byliśmy wczoraj u kuzyna któremu się dzidziuś 2mies temu ur ,ale kruszyna i niby wcale nie taki maly bo juz teraz ma 5,5kg ale mi sie wydaje taki ociupinkowy:-D zapomnialam ze takie male sa te bobaski hihihi jak go wzielam na raczki to szukal cyca i raczkami mi sie dobieral hahah aznie moge uwierzyc ze wkrotce i ja będe miala swój kolejny cudzik:-)Ciekawe czy wszystko ok.chyba ja jedna jeszcze nie bylam na wizycie co? poradzcie jest sens isc w tym tyg od pon czy poczekac do tego 5tego czyli praktycznie tylko tydz?

miłego weekendu dziewczynki:-)

acha a co z moderatorem? macie jakieś propozycje?

Ula, ja bym poczekała. Poszłam za szybko, nie widziałam serduszka i potem miałam schizy (które czasami do tej pory łapię). Teraz też mam 5 maja wizytę i czekam jak na szpilach.

Dzisiaj wstałam o 6 rano. Posprzątałam salon, nastawiłam drugie już dzisiaj pranie, opróżniłam zmywarkę, kuchnia się błyszczy i czekam aż mój książę wstanie (zawsze wstaje około 7 a dzisiaj nie wiem co mu się stało). Muszę jeszcze posprzątać Misia pokój, w gościnnym pościerać kurze i czego nienawidzę - łazienka i toaleta....,

Ja póki co jestem przykuta do swojego mieszkanka (mieszkam w wielkim domu jednorodzinnym na wsi, rodzice na parterze, my na piętrze), rodzice na dziś zamówili rzeźnika i mamy świniobicie. Masakra te zapachy... Okna w salonie otworzyć nie mogę bo wszystko czuję... Na szczęście potrwa to tylko jeszcze kilka godzin i potem wyjdziemy z Miśkiem na spacer :)

Miłego dnia mamusie!

I albo ominęłam coś, albo Fimka jeszcze się nie zdała relacji po wizycie...

reklama
Ulenka Jeszcze ja i jagoda jestesmy bezwizytowe :p mam termin dopiero na 9 maja wuec bedzie to 7 tyd. Wazne zeby do 10 tyg zdazyc no i lepiej kolo 6, bo jak wczesniej to moze nie byc serduszka i wtedy dopiero sie bedziesz denerwowac ;) przechodzilam to w poprzedniej ciazy :p my tez juz nie spimy od 6 bo takie pobudki ma moja dzidzia za to teraz sobie dosypia przy mnie :D
A co do moderatora to jestem za tym zeby ktos sie zglosil heh i potwierdzimy jego kandydature :D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry