reklama

Grudzień 2014

Dziewczyny ja tak trochę w innym temacie. Czy jest któraś ktora nie męczą mdłości i wymioty? Mi tylko czasem chwile sie zrobi nie dobrze i jest za chwilę ok... to ze się tak dobrze czuje zaczyna mnie martwić czy wszystko z Maleństwem ok :-(

Ja też nic nie mam. Tylko lekko mulilo mnie wczoraj po cebuli. A tak to nic. Z córka też nic nie miałam. Wskaźnikiem rozwijającej się ciąży nie sa mdłości i wymioty

reklama
Annte no myśmy robili z synem 2 podejścia do 4d,bo za pierwszym razem sobie smacznie spał :-)

Jagoda życzę poprawy samopoczucia!

Magda trzymam kciuki za wyniki badań! Oby były jak najlepsze :-)

Spoko dziewczyny,tak z ciekawości zapytałam. Trzeba jednak pamiętać,że cc to też nie zawsze lajcik.

Magda z racji 3 cc na prawdę wiem dużo o tym,co się dzieje w organizmie po takich operacjach ;-) Prawda jednak jest taka,że jeśli wskazania nie były bezwzględne, to nikt kobiecie nie zabroni rodzić naturalnie ;-) Kobiety rodzą nawet po 2 cc naturalnie,ale najpierw lekarz ocenia stan macicy i blizny ;-)

Ja bardzo ale to bardzo chciałam rodzić naturalnie, teraz już mi właściwie wszystko jedno, pogodziłam się że nie dane mi przytulić bobo po urodzeniu, u mnie nie było bezwzględnych wskazań z mojej strony, tylko ze względu na dobro dzieci, pierwszy pośladki drugi zielone wody i brak jakiejkolwiek akcji zamknięta na cztery spusty byłam a już było po terminie, a w zasadzie po cesarce nie można pomagać oksytocyną poród musi być całkowicie naturalny.
Ale mam koleżankę, która 1,5 roku po CC urodziła naturalnie - miała mieć CC ale jak pojechała do szpitala to główka była w kanale i poród w toku urodziła w niecałe 1,5 godziny.

hej babeczki po weekendzie :)

witam nowa grudniowa mamusie :)

ewelina ja mam sporadyczne mdlosci i sie mega ciesze bo w 1 ciazy mdlosci meczyly mnie do 5miesiaca naprzemiennie ze zgaga wierz mi nie tesknie za nimi a mdlosci i inne objawy nie sa wykladnikiem tego czy z malenstwem wszystko jest ok. nie denerwuj sie !

Jesli chodzi o cc u nas mozesz je miec na zyczenie bynajmniej w moim szpitalu a pierwsza cc nie wyklucza porodu sn. ja wiele bym dala za porod sn bo znieczulenie zewnatrzoponowe do cc bolalo jak cholerka na sama mysl juz sie go boje :(

Milego dnia !

A no właśnie...bo dużo zależy od lekarzy, polityki szpitali i kraju,w którym się żyje...

Smerfetka ja Cię pociesze,że na 3 cc raz mi się wkuli ze znieczuleniem bezboleśnie. Może trafi Ci się tak dobry fachowiec następnym razem ;-) Raz miałam znośnie,a kolejny...szkoda gadać. Trzy razy próbowali :-/

reklama
Annte ja lezalam jakies dwa tyg przed cc juz w szpitalu bo robili mi ktg co pare godzin ale I tak moim rekordem jest 6 godzin pod ktg mi to nic kompletnie nie bylo szyjka byla ok moj lekarz powiedzila ze nie ma na co czekac ze lepiej bedzie jak sie urodza a ze to jest lekarz ktory jak podejmie taka decyzje to nie ma dyskusji I musialam zaufac jego doswiadczeniu najsmieszniejsze jest to ze mieszkam jakies 500m od szpitala I czasem pozwalali mi wyjsc do domu na pare godzin bo moj zostal sam z dziecmi I musiialm ogarnac sytuacje w domu moj cholerny pies wywalil mi dzis kolejny raz smietnik jak nic przerobie go na parowki ehhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry