reklama

Grudzień 2014

Ale wiesz moja córka ma na imię Simran i ludzie śmieją się z jej imienia. Kiedyś spotkałam się z komentem że jak mogłam skrzywdzić dZiecko takim imieniem. Więc ja obrazu wyjechalam "a jak pani mogła skrzywdzić córkę nadając jej imię klementyna w dzisiejsZych czasach"

reklama
Poza tym Madzia ludzie to z niwiedzy czy glupoty rozne bez sensowne rzeczy mowia. Moje dziecko jest np niepelnosprawne bo mieszkalam z mezem przed slubem, a powiedziala mi to kobieta, ktora ma dziecko ze swoim kochankiem... nie warto sluchac opinii osob na ktorych nam nie zalezy i juz :)

Poza tym Madzia ludzie to z niwiedzy czy glupoty rozne bez sensowne rzeczy mowia. Moje dziecko jest np niepelnosprawne bo mieszkalam z mezem przed slubem, a powiedziala mi to kobieta, ktora ma dziecko ze swoim kochankiem... nie warto sluchac opinii osob na ktorych nam nie zalezy i juz :)

Ale babsko walniete. Dlatego tęsknię za uk. U nas ludzie sa okropni, zazdrosni i nie tolerancyjni.

łoch co za głupie babsko!!!

A aparaty sluchowe mu zakladam bo ladnie w nich wyglada i chce sie pochwalic, ze stac mnie na nie....

hahaha to mnie rozbawiłaś:-D

A w ogole Madzia, ja na poczatku myslalam, ze masz synka o imieniu Simran, potem napisalas, ze masz coreczke i tak sobie przed snem wyobrazalam mala sliczna dziewczynke z Twojego avatara i pomyslalam, ze jest piekne, dostojne i brzmi bardzo cieplo, ale tez troszk tajemniczo i nie wiem dlaczego odrazu pomyslalam o bajce z Szecherezada :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry