reklama

Grudzień 2014

reklama
cypryda-mózg staje na takie komentarze :szok:
ludzie są strasznie nieuprzejmi, a dowiedziałam się właśnie będąc z 9 m-cu
1. Jadąc autobusem z zakupami, nikt nie ustapił mi miejsca 2. W kolejce w kasie ze znakiem z kobieta w ciąży lub osaba na wozku, próbowałam stanac pierwsza, bo mi było wolno tu, to cały tłum mało mnie nie zamordował wzrokiem i gadaniem, 3. w szpitalu jak stanęłam na końcu 100 kolejki na badania, nic nie musiałam mówić, już słyszałam, że "ta w ciąży będzie się pewnie wpychać"

Ulenko ja zawsze sobie tlumacze ze albo wredni ludzie tak mowia albo durni. I tym sie nie przejmuje. Jednak gdy lekarz orzecznik na komisji lekarskiej mowi - po co aparaty przeciez jedt uposledzony... lub dobrze, ze nie moze miec dzieci bo uposledzony... to wtedy albo placz albo z piesciami do lekarza. Musze przyznac, ze dostal z plaskiej. A potem czekalam na wezwanie dp sadu... nie otrzymalam, jednak ch... przyznal nam orzeczenie na rok, wiedzac, ze choroba postepujaca i nieuleczalna.

cypryda-mózg staje na takie komentarze :szok:
ludzie są strasznie nieuprzejmi, a dowiedziałam się właśnie będąc z 9 m-cu
1. Jadąc autobusem z zakupami, nikt nie ustapił mi miejsca 2. W kolejce w kasie ze znakiem z kobieta w ciąży lub osaba na wozku, próbowałam stanac pierwsza, bo mi było wolno tu, to cały tłum mało mnie nie zamordował wzrokiem i gadaniem, 3. w szpitalu jak stanęłam na końcu 100 kolejki na badania, nic nie musiałam mówić, już słyszałam, że "ta w ciąży będzie się pewnie wpychać"

Ja wpychalam się na chama. I tylko walnal koment scinalam i zaraz zamykali się.

Miejsca jakoś ustępowali i to starsi odemnie.

Ulenko ja zawsze sobie tlumacze ze albo wredni ludzie tak mowia albo durni. I tym sie nie przejmuje. Jednak gdy lekarz orzecznik na komisji lekarskiej mowi - po co aparaty przeciez jedt uposledzony... lub dobrze, ze nie moze miec dzieci bo uposledzony... to wtedy albo placz albo z piesciami do lekarza. Musze przyznac, ze dostal z plaskiej. A potem czekalam na wezwanie dp sadu... nie otrzymalam, jednak ch... przyznal nam orzeczenie na rok, wiedzac, ze choroba postepujaca i nieuleczalna.

Kurwy ****** - sorry ale tylko takie słowa nadchodzą na usta

Mnie tez najbardziej wkurza bol piersi. Dzisiaj w ogole mam wrazenie, ze lapie mnie kolka... tyle, ze .... wszedzie.. w boku, na szyi, na stopie... jakies schizy....

Ulenko to moj syn rozdaje autografy... najczesciej w postaci szerokiego usmiechu :)

pierwsze co przyszlo do glowy co za ****! sorry ale nerwy...

co do piersi to ja czuje jak bym miala zawieszone na nich jakies odwazniki i to nie malej wagi haha

i jeszcze mam dziwny posmak w ustach i caly czas uciekam myc zeby. maz sie smieje ze na pste nie zarobi haha

reklama
Agrafka... w 1 ciazy bylam potulna jak baranek, tylko raz skorzystalam z pierszenstwa w markecie, facet cos burknal przede mna to mu powiedzialam, ze zaraz moje siku beda scierac jak mnie nie przepusci.. :D. Dzieki Miko potrafie walczyc i odgryzac sie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry