reklama

Grudzień 2014

reklama
Tak, jeszcze jest. Moj syn choruje jednoczesnie na dwie rzadkie choroby zespol Dandy-Walkera i Mukopolisacharydoze typu II w ciezkiej postaci. Jako dwulatek potrafil poeiedziec mama daj, mama chodz, teraz nie mowi, od roku nawet mama i tata. Wszystko mi pokazuje i ja mu tez. Dzisiaj np gdy zobaczyl zdjecie mcdonalda to biegl do drzwi bez butow i kurtki :) tak lubi nuggetsy :) a ogolnie to ma znaczne uposledzenie umyslowe.

Misiek gora :-)

mi tez piersi ciaza ulenka, jakbym miala jakies odwazniki podoczepiane do nich...:nerd:

ale ludzie to maja tupet, &€@'***** ja piernicze

cypryda- kochany misiaczek, mojej przyjaciółki kuzyna córka ma zespół, nie pamiętam nazwy, mówią o dzieciach chorych na nia "milczące anioły" , jest przekochana.

reklama
Tak, jeszcze jest. Moj syn choruje jednoczesnie na dwie rzadkie choroby zespol Dandy-Walkera i Mukopolisacharydoze typu II w ciezkiej postaci. Jako dwulatek potrafil poeiedziec mama daj, mama chodz, teraz nie mowi, od roku nawet mama i tata. Wszystko mi pokazuje i ja mu tez. Dzisiaj np gdy zobaczyl zdjecie mcdonalda to biegl do drzwi bez butow i kurtki :) tak lubi nuggetsy :) a ogolnie to ma znaczne uposledzenie umyslowe.

bardzo mnie rozczula Twoj synek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry