reklama

Grudzień 2014

Cypryda
tyle ciepla od Ciebie bije, tez w tym wywiadzie....

zycze zdrowej coreczki, kochana nie wiem cz moge zapytac, jesli Cie uraze, bo jeszcze przeciez sie nie znamy :tak: czy bedziesz robila amniopunkcje ?

reklama
Nie Kiraa, nie bede robila. I tak nie usune ciazy jesli bedzie chory chlopczyk, a leczenia nie ma na ta chorobe wiec po co... Dowiem sie w tydzien po porodzie jesli bedzie chlopczyk, lub na usg jesli bedzie dziewczynka (dziewczynki nie choruja)

Dziękuję za miłe przywitanie! :-)

Agrafka- ja też od tygodnia kicham, smarkam i kaszle na zmianę. Tylko u mnie to coroczna alergia, więc ja niewiele mogę pomóc, gdyż nie mogę brać dostępnych leków na alergię. Mogę brać syrop na kaszel *spam*, do nosa sól morską w aerozolu, inhalacje z soli fizjologicznej, maść majerankową pod nos i do nosa nowość na rynku StopAl suchy spray dla kobiet ciężarnych alergików.

Cypryda- ja również pozwoliłam sobie obejrzeć Twojego synka. Widać, że jest dla Ciebie całym światem! Kochany miś z niego! Taaaki pogodny i radosny chłopiec. Wzruszyłam się.

Ulenka- na pewno zobaczysz teraz pięknie pikające serduszko! Przygotuj chusteczki na wizytę, bo taki widok to wyciskacz łez, hihi.

cypryda ja juz kiedys zyczylam Ci zdrowej coreczki i robie to jeszcze raz. z calego serca zycze Ci tego co najlepsze,bo zaslugujesz na wiele ,wiele wiecej (choć pewnie powiesz ze nie) . i Miko przytul ode mnie jeszcze raz a potem jeszcze i jeszcze....

Kiraa jednoczesnie uwazam, ze jesli amniopunkcja, czy biopsja kosmowki czy kordocos tam (nie pamietam nazwy) moga uratowac zycie to nalezy je wykonac :) Zreszta jak sie ma zaufanego lekarza to poradzi czy trzeba wykonac i juz czy tylko dla "spokojnosci"

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry