Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strasznie kaszle caly dzien i boli mnie podbrzusze, mysle ze to od tego kaszlu....

Obejrzałam fotki, poczytałam, wzruszyłam się i upłakałam, ale tak pozytywnie, bo pięknie piszesz! Fajnie,że z nami jesteś:-) No i ja też jeszcze serduszka nie słyszałam i długo nie usłyszę, bo do usg pewnie ze 3 tyg
Stresuję się bardzo, choć staram się to ukryć

I to chyba mi dokuczało najbardziej, bo co bym nie zjadła, to wracało. Po porodzie jednak odeszło natychmiast;-)Oby u Ciebie minęło szybciej

Problem robi się wtedy, gdy nie wiadomo kiedy była.
Dobrze,że jeszcze trochę mam....Oczywiście gratuluję bijącego serduszka:-)
Super to napisałaś!
Chciałam tylko wspomnieć o mojej wizycie dzisiejszej. Nie pisze na wątku wizytowym, bo nic szczególnego się nie działo. Ogólnie położna super babeczka. Nic się nie czepiła,że to 4 ciąża po 3 cc, wręcz wykazała ogromną troskę. Nie straszyła i nie nastawiała negatywnie. Powiedziała,że dołoży wszelkich starań, by się mną nalezycie zajęli. Nie przekierowała mnie na szpital i prowadzić mnie będzie ona, a do szpitala będe chodzić tylko na konkretne wezwania. Dostałam mase papierów do wypełnienia i we wtorek 13 maja przyjdzie do mnie do domu już,żebym nie musiała do niej jeździć. Do kliniki będę chodzić tylko na badania, a poza tym wizyty domowe. Potem się okazało,że prowadziła ciążę mojej dobrej kolezanki, która bardzo sobie ją chwaliła, także czuję się spokojniejsza:-) Na razie żadnych przeciwwskazań co do aktywności nie mam, chyba,że spojenie zacznie dawac się we znaki, to mam natychmiast dzwonić. No i termin mam jednak na 9 grudnia. Wyliczony na podstawie owulacji i tego się będziemy trzymać do końca;-)

Gratuluję! Wyślijcie mi swoje info na pw, dodam Was na listę ;-)

Edek jako Edward czy jak? 
) mają błędne pojęcie o wielu rzeczach i tego się nie zmieni :-( Mnie najbardziej irytuje, jak myślą, że jak młoda lub młodo wyglądająca kobieta jest w ciąży, to od razu jest puszczalska 

Co prawda jeszcze nie ma dwudziestej, ale padnięta jestem jak nie wiem co...