reklama

Grudzień 2014

reklama
Magda myślę,że ciąża to nie czas na myślenie o kg. wiadomo wszystko w miare rozsadku ,ale zeby wage stawiac ponad wszystko to nie:no:
ja w 1ej ciazy jadlam wszystko (jak juz moglam haha) na co mialam apetyt i w tej tez zamierzam:tak::-D

Moj synus od rana przesiaduje u dziadkow, tylko co jakis czas zaglada czy jestem w ogole w naszym mieszkaniu, wiec sie obijam na maksa i czytam wlasnie sobie ksiazke pt Zlodziejka ksiazek :)

No i rzygac mi sie chce od kilku godzin...

Amisia
witaj, klujesz sie codziennie? Masz stwierdzona aps?

ulenka
przytylam ok 25 kg, ale wszystko zrzucilam, nawet teraz waze 4 kg mniej niz na poczatku poprzedniej ciazy...
Cala ciaze musialam sluchac opierniczu od gina ile to ja waze ;(

a mi gin powiedzial, ze mam brac witaminy.... Dlaczego????.. Dorzucil mi to duphastonu i luteiny jeszze silniejszy kw foliowy 5 mg 2xdz
no i jak Amisia mam zastrzyki

dziewczyny a mnie dla odmiany kluje szyjka..... Nie mocno, ale ja czuje... :dry:

Ostatnia edycja:
Ulenka ale ja właśnie nie jadłam jakoś strasznie dużo. Mój lekarz stwierdził,że organizm kumulował wszystko ponieważ wcześniej się sporo odchudzałam. Ja na prawdę tyłam w tempie strasznym i nawet karmienie piersią po porodzie nie pomogło zrzucić tej wagi. Po powrocie ze szpitala zeszło mi tylko 5kg z czego córka ważyła 3360g. To dopiero anomalia:confused: W 2 kolejnych już dużo mniej i też jakoś nie stosowałam szczególnej diety. Może trochę uważałam. W walce z kg pomogło mi wykrycie cukrzycy w 2012 roku i w ciągu 2 miesięcy spadło samo 15 kg.

Amisia- :laugh2:

Mi ginka zaleciła brać witaminy dla kobiet w ciąży. Poleciła Omega Med optima. Skład to:
• DHA (500 mg)
• kwas foliowy (400 μg)
• witamina D (1500 j.m.)
• jod (150 μg)
• żelazo (30 mg)

jak juz pow przytylam 24kg,jadlam to an co mialam ochote ale obżerać to sie nie obżerałam (od 5 mies musialam lezec i tak samo wyszlo:-))
w dniu porodu bylo juz 13kg mniej a jak wychodzilam ze szpitala to juz 16kg bylo mniej reszte szybko zgubilam,ale ze lubie jesc to pozniej i tak przybralam:-D jak juz kiedys wspomnialam ODCHUDZAM SIE PO TO BY MÓC JEŚĆ:-D:-D:-D bo to uwielbiam:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry