reklama

Grudzień 2014

Oj nie dobrze! U nas jest ciepło, ale ja zrobiłam się zmarźlakiem. Dziś źle widzę wstawanie z łóżka. Przed chwila fałszywy alarm miałam, ale normalnie chyba się wykończe nawet z tymi fałszywymi.

Stanik tez przydałby mi się nowy. Z poprzedniej ciąży juz się nie nadają, a (.)(.) jak donice mi rosną.

reklama
Jeny jak koszmarnie zaczął mi się dzień... Już w nocy ok 4 było mi niedobrze, bolał brzuch i żołądek tak że nie mogłam się ułożyć.. Chciałam zrobić sobie herbatę ale nie mogłam bo rano badania na czczo :/ wstałam o 6 i mąż zawiózł mnie do laboratorium.. Po drodze dwa razy wymiotowałam :/ a po powrocie do domu dwa kolejne. Jak już mogłam coś zjeść to mi się odechcialo :-P poszłam spać i do teraz zalegam o łóżku bo do tego wszystkiego jeszcze głowa zaczęła mnie boleć :/ eh.. Brak objawów źle, pojawiają się to jeszcze gorzej :-P

Też właśnie myślałam o Perrie i jej maturach.. Powodzenia &&&

Hej dziewczyny :)
Jesli chodzi o wyjazdy do cieplych krajow to ja osobiscie bym sobie odpuscila czesto klimat nowy zle na nas wplywa. Ja np. Bedac w Egipcie swojego czasu mialam taka biegunke ze szok moj M to samo on to az oparl sie w szpitalu na zastrzyki. Ale to zalezy na pewno gdzie sie jedzie przed tym (tzw. Zemsta faraona :p) nas przestrzegali chodzi o ich wode i owoce

Mi prawie wszystkie objawy przeszly czuje sie normalnie. Tylko jak dluzej jade autem to tak srednio ale z tym mialam problem przed ciaza tez.

Perrie powodzenia :)

Witajcie, ja dziś też miałam jechać na badania, ale odpuściłam, chciałam zrobić na własną rękę, bo gin na razie nie dał mi żadnego skierowania. Jutro wizyta więc już zaczekam.
Mam nadzieję, że z moimi bąbelkami wszystko w porządku i że już nie będę musiała leżeć, bo i tak w sumie nie leżę.

Anncka, współczuję objawów.

Perrie, Ty tą maturę to w USA piszesz? Czort wie, gdzie się teraz podziewa ta nasza podróżniczka.

czesc dziewczyny:-)
Ane naprodukowałyście! mialam do nadrabiania mnostwo str.nic nie dacie czlowiekowi oddychnac heh a wiec nadrobilam a i tak nie pamietam co komu mialam napisac (ostatnio jakas taka sie zrobilam nie zorganzowana)
Pamietam tylko cos o zwolnieniu...ja ja bylam w poprzed iej ciazy to od samego 1ego mies na zwolnieniu i wcale nie mialam jakis kontroli,czy badan okresowych czy jakis innych pozniej. U lek na NFZ bylam i cala ciaze u niej prowadzilam i ona wlasnie dawala zwolnienie bez zadnego problemu ,teraz zreszta tez u niej jestem i tez juz na zwolnieniu.

a i o wakacjach pisalyscie..my jeszcze nie wiemy dokladnie co i jak ale myslimy o morzu,chociaz na pare dni ,by troche zmienic klimat i otoczenie. W zeszlym roku zaplanowalismy urlopy,wplailismy za pobyt a w przed dzien wyjazdu moj synus tak sie rozchorowal ze z wyjazdu nici ,tak ze w tym roku pojedziemy w ciemno jak ladna pogoda bedzie.

A co do samopoczucia to mam fatalne. Dlatego tez wczoraj ani razu sie nie pojawilam,bo poprostu sil nie mialam. Dzis zaprowadzialm malego do przedszkola zrobilam male zakupy i tak bylam zmeczona ,ze spac poszlam na 2 godz i dopiero si obudzilam. Nie moge nic jesc,na mieso patrzec nawt nie moge. Rano z musu zjadlam skibe z maslem i sola (bo na sol mam mega apetyt) ,pozniej w miescie tak mnie glod wziąl ze musialam jupic drozdzowe i wciagnelam,teraz po spaniu znow zle bo glodna i zjadlam pol bulki z maslem i seres zoltym i mam mega zgage. Dzis mialam 2 razy odruch wymiotny i w glowie mi tak jakos zle.... nawet meczy mnie pisanie na klawiaturze bo jak patrze na te wszystkie literki to oczoplonsu dostaje.

Trzymam kciuki za wizytujace dzisiaj. Dajcie znac co i jak.

Perrie za Cibie tez trzymam kciuki.

Jak się ma ochotę na sól to ponoć na chłopca: )

w poprzedniej ciazy to pamietam ze sol to lyzeczka wyjadalam (zanim dowiedzialam sie ze jestemm w ciazy) i nie wiedzialam co mnie tak nachodzi. ale byl chlopak wtedy to racja. Moze teraz tez bedzie,zobaczymy. jak na razie synek wymyslil tylko imie dla dziewczynki Aleksandra a dla chlopca hihii teraz uwaga PEREŁKA MALUDA hahahah bo tak ma jego ulubiony pluszak kotek na imie i tak chcial braciszka nazwac :-D:-D:-D

reklama
amisia ja w ciazy z corka pochlanialam pomidorki z mega duza iloscia soli i byla dziewczynka ale jadlam tez paczki wiec moze ta sol u mnie nie miala znaczenia tylko poczki ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry