Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zwlekłam się z wyrka. Jadę po córkę, bo obiecałam jej, że dziś wcześniej ja zabiorę, ale mam nadzieje, ze juz nie będę haftować!
Co do smaków w ciąży. Ja poprzednio słyszałam, że kwaśne na chłopaka, a słodkie na dziewczynkę. I tak w poprzedniej jadłam ogórki kwaszone na potęgę i mam córkę ;-) Moim zdaniem to nie kwestia smaków, ale gdyby był magiczny sposób, żeby już wiedzieć. Tfu, tfu....
Kuzwa ale dzien, z tego co tu czytam, to wiekszosc haftuje albo jest krotko przed!!!!
a u mnie moj maz haftuje... Hahaha w sumie nic wielkiego na sniadanie nie jedlismy . A moj chlopaczyna hafty ouszczal w kibelku, jest w ciazy ze mna :-)
ja pol dnia zrobilam obiad, zeby nikt go nie zjadl, bo kazdy po katach rzyga!!! Istny cyrk doslownie
brzuch mi wyrzucilo, moj M mowi, no ale ten brzuch to nie od przejedzenia...
Stanik za maly, tak strasznie mnie bola piersi na dole jakbym miala zastoj mleka
strasznie marudna jestem i do tego poryczalam sie jak synek powiedzial mama spelnij moje zyczenie.... Ale mam z deklem dzis
Perrie, gin mi zmienił datę z 31 wyliczonego przez komputer na 24, ale sam zanim spytał mnie się o datę OM sam powiedział 'mi wychodzi że to był 20, zgadza się?' chociaż mam nadzieję że będę wcześniej rodziła, byłoby super święta w domu spędzać...
Ja ostatnio żyję na pomidorach, pomidorach z ogórkiem świeżym lub kiszonym. Jedyne co mogę przełknąć, na resztę patrzeć nie mogę. Ale tego jem zatrważające ilości