• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

reklama
jestem,znow po odpoczynku ponad 2 godz! masakra!
wiecie co, z tym trollem to ja sobie dzis tak pomyslalam jak przeczytalam o tej temp.czyli osoba jest nie tam gdzie dzis akurat powinna byc ale nie wiem czy o ta osobe Wam chodzi?? dajcie jakas wskazowke bo mi to ntakie podejrzane sie zrobilo...

współczuję temu oszukanemu chłopakowi, tak się cieszył, że córeczkę zobaczy, ale idiotka
a co do p.. miałam mieszane uczucia po przeczytaniu jej bloga, może dusza artystyczna, ale jedna historia zmroziła mi krew w żyłach, do puki się nie wyjaśni nie będę osądzać

ewelinka nie jestesmy w bledzie bo perrie czy jak kto woli ssmama pisze z ip z koncowka DE wiec napewno nie jest w texasie a w niemczech ehhhh . Znajac zycie to sie nie wytlumaczy bo pewnie jest tchorzem

reklama
Ewelinka ja mialam mdlosci pobolewanie piersi itp ale minelo za duzo do glowy biore jutro ma 1.30 mam wizyte bede spokojniejsza.

O co kaman z tym trollem? Kto co? Cos mi umknelo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry