• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Mezus zabral corke na myjnie i kazal mi wypoczywac i nic nie robic po weekendowym maratonie to jestem :)

co do trola to sytuacje takie sa nieuniknione i faktycznie w sieci trzeba byc ostroznym bo nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie monitora i z jakimi zamiarami,mysle ze jak grupka sie zespoli bedzie mozna zalozyc zamkniety watek inaczej ten tutaj automatycznie przestanie funkcjonowac z racji takiej ze nikt udzielac sie nie bedzie.

co do objawow, niech sie ciesza te co ich nie maja,ciaza trwa 9 mcy i jeszcze sobie ponarzekamy nie raz ;)

cypryda - ja tez z opolskiego pochodze :)

reklama
Czarna... no wlasnie... nie chce za kilka m-cy ujrzec zdjecia synka z podpisem, ze potrzebuje kase na operacje i numer konta z Czarnosybirska... a na fb te lancuszki to 3/4 wlasnie takie blefy.
Ale tak przy okazji jak czasami wspomagacie kogos to radze sprawdzic KRS i nawet zadzwonic do fundacji czy Stowarzyszenia... i wszystko bedzie jasne :)

dziewczyny nie wiem co mam zrobic i prosze o rade. Otóż na jutro mam umowiona wizyte u innego gin (wczesniej umowilam zanim wiedzialam ze ta moja mi da L4) a w srode u swojej gin i na pewno do niej pojade tylko zastanawiam sie czy jutro isc do tego drugiego czy sobie odpuscic...?

dziewczyny CUD!!!!!! Mąż kupił mi jogurt pitny Gratka z truskawek ,wypilam caly i zgaga przeszla:-) jak reka odjal:-) a ja normalnie nie lubie jogurtów a dzis pochlanelam od razu w calosci

Ulenko ja bym sobie dala spokoj z jutrzejsza wizyta. ja jogurtow owocowych niet ale taki turecki ,slony -pychaaa i jeszcze pierogow ruskich bym zjadla ,takich z cebulka i maselkiem :sorry2:

reklama
Ula - ja tez bym dala sobie spokoj. Ale moja ocena jest subiektywna - wlasnie zbieram sie do gina... a jestesmy w tej samej sytuacji, wiec wiem, ze te magiczne bicie serfuszka chcsz uslyszec juz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry