• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Ale to są jakieś szczególne usg czy takie normalne ja w poprzednich ciążach miałam co miesiąc usg, a najważniejsze to w 12 tygodniu na przezierność , ale z krwi to żadnych szczególnych badań nie miałam robionych

reklama
Tak robia z krwi jak cos wyjdzie nie tak to wtedy bardziej szczegolowe z krwi i ew usg to sa te nie inwazyjne.
U mnie tego usg w 14 tyg nie robia na przeziernosc w 20 tyg polowkowe dopiero jest takie bardzo szczegolowe wszystko mierza

no ja mam dopiero (albo aż) 32 więc się nie łapię, czyli wszystko pójdzie jak poprzednio :-)

to amniopunkcja może grozić poronieniem?

Ostatnia edycja:
Ale jazdy...... Komu teraz ufac a komu nie.... Ja tez jestem w miare mozliwosci za zamknietym... Tak jak zrobilysmy to na staraczkach....

cypryda
nie denerwuj sie kochana, moze wymaz to miejsce gdzie podalas link do Mikusia na fb... Juz nie zmienisz

.....ja kiedys mialam mega przygode z trollem na innym forum.... Moze kiedys opowiem, ale na zamknietym,od tej pory staram sie byc anonimowa na ile to mozliwe

smerfetka
tez znam ta historie z tymtrollem o smierci dziecka itd..... Skoda slow

nad zamknietym pomyslimy jeszcze troszeczke, bo pewnie dojda jeszcze nowe mamy

cypryda &&&&&&&

ulenko super ze jogurt przypasowal:tak:

zgaga oj tez mam:-D

badan prenatalnych nie robie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć