reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Cypryda
super, ciesze sie :-) chetnie zobaczylabym Twoje szczescie na foto;-)

ja mialam pelne przeciwienstwo gina, jakie on rzeczy wymyslal!!!! To ten co powiedzial, ze NIGDY W ZYCIU NIE ZAJDE W CIAZE, JUZ PRAWIE MIALAM SIESTARAC O KOMORKE DAWCZYNI!!!!
Ale go zmienilam... Ile nerwow stracilam przez tego czlowieka....:shocked2:

ja jutro ide..... Boje sie.... Ale musi byc dobrze :tak:

ewelinka
a Ty popojutrze;-)

reklama
Cyprydko, super gratuluję udanej wizyty i super lekarza. Cieszę się razem z Tobą.
I szkoda, ze nie bliźniaki ;)
Ja właśnie zaliczyłam wieczorne spotkanie z klozetem, pozbyłam się winogron z żołądka. Ble.

Ewelinka, Eli dacie radę. Ja jutro ale dopiero na 16 więc też już siedzę jak na szpilkach.
Kiraa TrZymam kciuki za jutro&&&&&

Ostatnia edycja:
Eli
tak, dla mnie tez to wiecznosc, ja mam taki aparat do sluchania serduszka, w pierwszej ciazy czesto tego uzywalam, ale dziala ok 10-12 tyg

smerfetko
moge Cie zapytac, czy Twoja amniopunkcja wyszla dobrze?

Teraz moge gory przenosic, wiec starczy mi sil na trzymanie kciukow za nastepne mamuski :)
Zdjecia z usg mam dwa, jednak po zeskanowaniu nie jest dobrze widoczne, maz jest zawiedziony jakoscia zdjecia :(

Gin pytal czy maz jest i chce uslyszec serducho :( a on 1000 km stad... ale obiecal mi, ze w listopadzie zjedzie juz na stale :):):) a przynajmniej na pol roku :)

Dziewczyny, witam.sie.i ja.wieczornie, oczywiscie.gratuluje wizyt serduszkowych,
Mi udalo.sie.przelozyc wizytebi mam 8 maja o 15
Podczytuje Was caly czasa ale jestem nad jeziorem na urlopie a tu internet tak slaby ze czasami 5 minut czekam na zaladowanie.jednej strony a ze jestem na trzech watkach to raczej teraz czytam niz pisze
Cdn.

reklama
Kiraa tak moja amniopunkcja wyszla super :) tak przyszlosciowo jesli ktoras z Was mialaby miec amniopunkcje nie bojcie sie bolu , ja w necie zaczytalam sie ze to bolesny zabieg ze bol jest nie do wytrzymania a szczerze mimo niskiego progu bolowego boli mniej niz pobranie krwi

Do góry