reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Cypryda super wiesci gratuluje :)

Ja mam wizyte jutro polskiego czasu 19.30 :-)

A o tych badaniach z krwi ktore mozna zrobic zamiast amnio to ja slyszalam ze i u mnke cos podobnego jest w szpitalu robia. Mam nadzieje ze nie beda potrzebne zadnej z nas :)

reklama
Smerfetko
o widzisz, sa jeszcze dwie inne frmy produkujace te testy
harmony
i jeszcze jedna

Wtajcie szkoda słów na teg o trolllla prawda zawsze wyjdzie na jaw . Najlepiej zeby zablokowali jej dostep z ip z teg o komputera.
Wątek zamknięty troche za wczesnie uważam . Moze watek tylko z brzuszkami a na zdjecia nas i dzieci jeszcze przyjdzie czas.
Powodzenia na wizytach my robimy usg za 2 tyg.

PaulinaMaria ja to niczego nie podejrzewalam, albo jestem zbyt ufna albo malo spostrzegawcza :) dla mnie np wyjazd na wymiane to zaden big deal sama mam znajoma co jest w USA na uniwerku yale z wymiany z Polski tyle ze nie ciezarna ale da sie :)

Godzina 9 wieczor a ja zamowilam se pizze... nie ma to jak zachciewajki :)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny :)
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty &&&&
Perrie sie nie odezwala wiec zgodnie z tym co napisalam wczoraj poprosilam administratora o sprawdzenie jej i jesli wszystko sie potwierdzi o zablokowanie dostepu.
Milego dnia !

reklama
Do góry