reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

reklama
PolaNegri faktycznie szybko to badanie przeziernosci. Ale mi w poprzedniej ciąży tez szybko robili jak byłam w 11 t i 3 dniu. Fajnie,że już się lepiej czujesz. Dajesz nadzieję tym,które cierpią na fatalne samopoczucie :-)

Aniawroc super że ciąża rozwija się dobrze. Oby tak dalej! I pisz częściej ;-)

Ostatnia edycja:
AniaWroc - chyba ściągnęłam Cie myślami! Rano patrzyłam na listę grudniowek i tak pomyślałam sobie co u Ciebie, tak dawno nie pisałas że bałam się że coś nie tak... Ale cieszę się od wróciłas :-)

Cześć Dziewczyny!
Przyjmiecie mnie jeszcze?
Trochę jestem zaskoczona (bo według wszelkich "naukowych teorii" nie powinnam być w ciąży, nieziemsko szczęśliwa - bo chcieliśmy drugie dziecko - mamy 7 miesięcznego synka - no i mega zestresowana, bo synek jest niestety chory i boję się, że historia może się powtórzyć... Normalnie wszystko naraz!
Najlepsze jest to, że jestem już w 9 tygodniu ciąży i nic do tej pory nie podejrzewałam :) "Normalnie" miałam okres - no trochę krótszy ale był i, że tak powiem nawet strzępy złuszczonej błony były, więc zero podejrzeń. Zrobiłam test, bo miałam sen - głupie to trochę, wiem :) i jak zobaczyłam dwie grube krechy to już wiedziałam, że to nie jest sam początek... W pierwszej ciąży test na początku nie wyszedł, ale ja czułam, że w ciąży jestem i już na początku 4 tygodnia byłam u lekarza. Pamiętam, że pierwszy trymestr tak mi się dłużył... a teraz? Pierwsza wizyta i już serducho bije :) druga wizyta - USG genetyczne (będzie dopiero)- zaraz koniec pierwszego trymestru. Taki trochę lekki szok! :)
A termin mam na 6 grudnia.
Pozdrawiam Was i mam nadzieję, że mnie jeszcze przyjmiecie w swoje szeregi :)

To znowu ja ale produkujecie.

Ja też się zastanawiałam co z założycielką,super, że jesteś:tak:

Magda 100 lat dla Nicol, mój starszy w czerwcu 4 latka skończy.

Jak zdąże urodzić w grudniu to rocznikowo dzieci będą co 2 lata.

Jeszcze cos miałam napisać ale zapomniałam.

Witaj Tizen i gratuluję :)

Ja medycznie i naukowo też nie powinnam była zajść w ciążę w tym cyklu. Ale wierzę,że Góra nam trochę pomaga ;)

reklama
Witam nowe mamusie:-) ale nas tu duzo:-)

magda ale wpadka! nie zauwazylam,że Twoja córa ma dzis ur:szok: 100 lat,100lat i spelnienia marzeń dla Nicolki od e-ciotki:-)

Do góry