ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Anncka super ;*** teraz miesiąc czekania ale szybko zleci ;-) może już do kolejnej wizyty będziesz czuła ruchy :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratuluję!
Z drugiej strony im się nie dziwię,bo jak ma się dzieci, to jednak na imprezach nie siedzi się do północy, już człowiek nie posiedzi beztrosko przy stole, nie napije się drineczka na luzie...Tzn nie mówię,że już nie da się iść na imprezki, ale to już jednak jest inaczej. Mimo,że ja staram się nie zanudzać ludzi gadaniem o swoich dzieciach, to jednak wiadomo...moje dzieci, rodzina, to moje życie i fajnie jest, jak można się dzielić swoimi radościami i troskami. Z czasem jednak dzięki dzieciom poznałam wielu ciekawych ludzi. Najlepszą przyjaciółkę w pracy i jakoś to wszystko się układa. Nie zmienia to jednak faktu,że na forum jest łatwiej, bo jednak w realu nie zawsze ma się czas i możliwości na spotkania, a tu nawet z doskoku sobie poczytam, albo pożalę się w razie potrzeby...Ja tam Cię rozumiem, ale pocieszę Cię,że nie musi być tak zawsze