hej laski:-) Witam sie znad talerzyka z frytkami hihih a co tam

smazylam malemu i tak mnie naszlo ze chociaz pare musialam sobie uskubnac

Mam dzis taki jakis pokichany dzien. caly czas mi jakos zimno,mimo ze na dworze ludzie porozbierani chodza,spac mi sie chce,no i oprocz spania to nic wiecej mi sie nie chce

Rano bylam na zakupach bo w czwartek mamy 5ta rocznice slubu i goscie przyjda wiec musze co nieco naszykowac. i tak kupuje codziennie po troszku by sie nie przeciazac ale i tak meza popoludniu na zakupy musze zabrac bo alk trzeba kupic a na tym to ja sie zupelnie nie znam heh
A jaki ja dzis mialam sen ech....w kazdym badz razie obudzilam sie rozgrzana hihihi a meza nie bylo bo w pracy...:-(i co? trzeba czekac do wieczora hihi
O nie frytlki sie skonczyly!!!!!
Jopal kochana ja mam wizyte w srode za tydz 25tego,czyli 2 dni po Tobie. w pon 23ego robie siusiu ,bo ostatnio mialam glukoze w moczu i zobaczymy co mi tam wyjdzie
poccahontas ja pierwsze dziecko rodzilam na lutyckiej ze wzgl ze tam pracuje i czulam sie tak rodzinnie i milo tam,znalam lekarzy,polozne i salowe. porod wspominam b.dobrze. Teraz te ciaze tez prowadze u pani dr na lutyckiej i tez sadzilam ze tam bede rodzila,ale ostatnio zaczelam sie zastanawiac czy nie rodzic w miejscowosci ktorej mieszkam... teraz mysle raczej o tym by maz mial blizej do mnie,bo juz z jednym dzieckiem nie dysponuje takim czasem by do mnie przyjezdzac do Poznania na kazde moje zyczenie...a tu zawsze blisko i mogl by o kazdej porze wpasc on jak i inni z rodziny,nie bylabym taka osamotniona. jeszcze pare mies wiec zastanowie sie jeszcze:-)
trzymam kciuki za wizytujace.