reklama

Grudzień 2014

Hej kochane. Moj nastroj od wczoraj jest ponizej wszelkich norm. Moj Miko lezy spuchniety w domu i nikt nie wie od czego... zaliczylismy pediatre, pogotowie, nocna opieke medyczna i bierze antybiotyk antyhistaminy a tak naprawde nie wiemy czy na pewno potrzebnie mu to podajemy :(

Znow troll? Plisss nie...,!!!!

Mitemil trzymam mocno kciuki za wynik :)

Ide gitowac fasolke szparagowa i marune dla meza (a on w ogole dwa dni temu wyladowal w nocy na nocnej opiece med bo sie dusil, a prosilan w dzien zeby pojechal do swojego lekarza a on uparty noe pojechal i w nocy czopy ropne anginowe juz go dusily) Woec u mnie Sajgon i Meksyk :D

reklama
Hej kochane. Moj nastroj od wczoraj jest ponizej wszelkich norm. Moj Miko lezy spuchniety w domu i nikt nie wie od czego... zaliczylismy pediatre, pogotowie, nocna opieke medyczna i bierze antybiotyk antyhistaminy a tak naprawde nie wiemy czy na pewno potrzebnie mu to podajemy :(

Znow troll? Plisss nie...,!!!!

Mitemil trzymam mocno kciuki za wynik :)

Ide gitowac fasolke szparagowa i marune dla meza (a on w ogole dwa dni temu wyladowal w nocy na nocnej opiece med bo sie dusil, a prosilan w dzien zeby pojechal do swojego lekarza a on uparty noe pojechal i w nocy czopy ropne anginowe juz go dusily) Woec u mnie Sajgon i Meksyk :D

O Rany! A ja narzekam.
A badania krwi wskazują na jakąś infekcje?! Kurde, żeby nikt nie wiedział od czego dziecko puchnie O_o Może coś go ugryzlo, albo może jakiś pryskane owoce?!
Zdrówka dla Was i lanie dla męża za gapowe ;-)

za te frytki to tylko zabić :) mam taką ochotę na takie tłuste frytki

mama , no cóż z tego co wiem to coś z krwią , ale co dokładnie to nie chce nam powiedziećć

Cypryda, to nieciekawie, mam nadzieje ze sie to wszystko jak najszybciej wyjasni I Miko wroci do zdrowia!

Ahh te frytki, wczoraj wieczorem musialam zjesc frytki z kefirem dostarczone ekspresowo przez mojego ukochanego ;)

Magda ze kto? I dlaczego umknelo mi chyba

przejrzyj posty ze str 559 moze zauwazysz cos podejrzanego...wydaje mi sie ze o to chodzi

Cypryda kochana trzymam kciuki za Miko ,oby szybko doszedł do zdrowia. A moze to jakas alergia??? Chrzesniak Łukasza puchnie gdy tylko w poblizu znajdzie sie jakas ryba,czy surowa czy smazona to od razu puchnie i trzeba na pogotowie w te pedy. Mam nadzieje,ze szybko sie wyjasni co z synusiem i nie bedzie to nic powaznego. tzrymam kciuki.

Ostatnia edycja:
J tez myśle że moze to byc troll choc niekoniecznie musi ;-)

Wlasnie gotuja sie klopsiki w sosie pomidorowym, pranie sie pierze, galaretka do deserku stygnie a ja leżę ;-) Maz wraca kolo 16 więc pozostaje mi tylko dokończyć deser i ugotować ziemniaki.

Mitemil teraz duzo odpoczywaj, niech Mąż biega w około Ciebie ;-) wynik będzie na pewno dobry! Sciskam ;**

Hej dziewczyny :) bardzo przepraszam za swoja nieobecnosc ale ta praca mgr :/ obiecuje ze juz bede nabiezaco bo wlasnie skonczylam pisac i wyslalam do promotora:happy: czekam na wiadomosc co do spotkania z nim i omowienia i mam nadzieje ze w lipcu sie obronie bo w sierpniu 5 wylatujemy do meza :-) W sobote bylam na pierwszym badaniu genetycznym i parametry ksiazkowe. tak sie ucieszylam bo nei iem czemu ale bylam bardzo zestresowana chyba bardziej niz przy Nikolce :-p A co do plci to gin powiedzial ze cs tam dynda miedzy nogami no ale widaomo to troszke za wczesnie moze na najblizszej wizycie czyli 27 czerwca u swojej gin bedzie juz starszy to i lepiej widoczny. jednak zrobil mi taka nadzieje na synak, ze nei chce slyszec nic innego :-D
Jagoda a jak u Ciebie z praca ??:happy: A no i wkoncu na priv przesle Ci swoje dane :zawstydzona/y:
Gratuluje udanych wizyt coreczek/synkow i tzrymam kciuki za kolejne udane wizyty :-)

reklama
Pocahontas dziwne jest to co piszesz, przecież lekarz prowadzący ciążę, powinien zadbać o takie rzeczy, czasami ciężarna nie musi o wszystkim wiedzieć, przecież w końcu po to są lekarze. zresztą obowiązkowe są 3-4 usg, potwierdzające ciąże, przeziernośc ok. 12 tyg., połówkowe 20tydzień, i ewentyualnie pod koniec przed porodem i nie robi się ich przecież dla zabawy tylko żeby wykluczyć właśnie różne wady.

Tak sie sklada np ze u mnie nie ma tego USG z przeziernoscia w 14 tyg wiec moga nie wszedzie robic. Ja mam polowkowe i tam badaja dokladnie dziecko, narzady wymiary itp ale przeziernosci juz nie zrobia bo wtedy jest niemiarodajne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry