reklama

Grudzień 2014

Czarna zgadza się to co piszesz ale pocahontas jest z Poznania więc obowiązują ją normy z Polski a u nas tak to właśnie wygląda. Takie wytyczne mają lekarze wg polskiego towarzystwa ginekologicznego.

reklama
U Miko badanie z krwi nie wykazalo nic. Crp nawet nie powiekszone. A spuchniety jest nadal. Ale co najsmieszniejsze w szpitalu byl taki placz, ze wszyscy wokol Mikolaja skakali jak wokol ksiecia, a w domu jest wesoly, bawi sie, normalnie je mimo, ze caly policzek spuchniety. Niestety rtg zebow nie zrobimy bo Miko nie ustoi spokojnie obok osoby w fartuchu nawet milisekundy. To samo z rtg zatok itd. Wszystko wychodzi zamazane. Wiec poki co podajemy leki i czekamy co sie bedzie dzialo.
A ja jutro ide do pracy i mam 5 dni wolnego :) co prawda w poniedzialek mam rade pedagogiczna ale to dopiero po poludniu. Wiec od jutra srody zapominam o pracy i tak do poniedzialku do 14.55 hihi.

Ide zobaczyc na ta strone co Ulenka podala poczytac, cos mi chyba umknelo.

I dzis tez chyba zrobie frytki lub namowie w koncu meza na pizze z wolowina :)

anula- to czekamy na obronę, będziemy trzymać kciuki :-)
ewelinka_shn- wyszły pulpety? Masz racje, trzeba korzystać z owoców sezonowych, maja najwięcej witamin, mi na działce pojawiają się już maliny i czarne porzeczki
eli- jeszcze nie wie syncio? kiedy powiecie? co się stało mamie?
Uleńka- gratulacje, 5-ta to drewniana :-D ja jak mam takie sny, to ewidentnie brak mi czegoś :-) teraz jestem zimna jak kłoda, ciekawe, kiedy mi przejdzie, mój też fanatyk kukurydzy z puszki
mitemil- cieszę się, ze już po wszystkim, gratulacje synusia :-) no to czekamy 3 tyg na wynik
słonko- jak amsz takie kołowrotki, to na bank coś z ciśnieniem, współczuje, wczoraj miałam taki dzień
gosia- jej może coś zjadło , albo coś w powietrzu, i co jest poprawa?
cypryda- ale pech! mam nadzieję, ze już lepiej :-(
kruszka- trzymam kciuki za obronę :-) super, ze wyniki dobre u maleństwa
olusha- witaj, pewnie zapraszamy
Co do trolika to mam pewne podejrzenia, napisze do uleńki, bo ją ta sprawa może dotyczyć.

Hej dziewczyny ale u mnie skwar chyba z 35° odczuwalna ledwo doczlapalam sie z parku z cora. Ale za to ta sie wylatala :-) w wodzie po piachu drabinki i wsio teraz obie mozemy polezec :-)

Dzies meza mecze aby montowal klimatyzacje bo spac nie bedzie sie dalo szok

Ostatnia edycja:
gosia91 zwolnij trochę kochana, bo dzidziuś Twoim tempem życia może nie być zachwycony, a chyba nie chcesz, żeby kategorycznie i drastycznie dawał o sobie znać? Zdrówka dla Twojego starszego dzieciaczka.

cypryda83, ewelinka_shn, agrafka_7 mam nadzieje, że wyniki to już tylko formalność, ale bardzo dziękuje za kciuki i proszę o jeszcze :tak:

Lilli20 cudny ten Twój ukochany, że tak biega po frytki i kefir i inne zachcianki. Mojego męża ostatnie sprzed komputera wygonić nie umie :angry:

Olushia
witamy, rozgość się. Na kiedy masz termin?

A ja wciąż leże i odpoczywam. Nudzi mnie to, ale dla juniora wszystko :happy:

reklama
Agrafko wyszly pulpety pyszne Maz zachwycony ;-) ale to dobrze bo jeszcze jutro musi je zjeść ;-) ja sama uwielbiam kukurydzę z puszki :-D

Mitemil kochana kibicuje Twojemu synkowi. Będzie wszystko ok ;-)

Czarna nie zazdroszcze. Jak u mnie bylo tak cieplo to zle sie czulam. Teraz odzywam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry