reklama

Grudzień 2014

Dziewczyny apropo snow... Co ja mialam za sen... Snilo mi sie ze kolega ktory u nas wczoraj byl na grillu zmarl i normalnie szlismy w tej procesji pogrzebowej szok! Az sie wysyraszylam gdy sie obudzilam jak mozna takie sny miec...

reklama
http://www.rossnet.pl/konkursy/konkurs,86431e70-2800-47b6-90ed-5d0b5734fb63,4faeb284-b4e4-4565-a8bd-f82db3af9a76

Tu macie ten link do konkursu Rossmanna co pisała m-s

witam sie i ja ;)
troszke Was podczytuje,ale brakuje mi weny,chyba te pogody.

ewelinka fajny sen:) ja we wtorek mam wizyte i powiem Wam,że licze ze w koncu dowiem sie kogo nosze pod sercem(ostatni8o czuje ze to cora bedzie)
PaulinaMaria spoznione wszystkiego Naj dla Synka;*
Anula 1988 jak egzamin?
oomamba i ciebie zaparcia dopadły? ja tez mam a jak bedzie tak jak z pierwsza cora to chyba sie załamie:-(
jopal bo niedziela dzis dlatego ;)a w tygodniu tak szalejecie ze potem siedze i czytam:-D
agrafka,cypryda najfajniejsze z tych snow ze w ciazy sa takie realne.;-)Mi sie sniło że urodziłam tylko nie wiem czy syn czy corka ale bylo takie słodkie i miało duzo włosów:sorry2:

ja we wtorek sie wizytuje miałam mocz zrobić echhh moze jutro-zapomniałam:baffled:zawsze miałam skleroze ale dziewczyny teraz to mam mega-dopadła mnie z potrojoną siłą

A my nie pojechalismy do Czech, bratowa mi mowila, ze juz lepsze pistacje sa w Biedronce, w sklepach przygranicznych sa jakies stare ( ba takie trafili w piatek) wiec jade do biedronki po pistacje i boczus dla meza.... bo on troche tez jest w ciazy hahahah. Odkad wrocil ze Szwajcarii non stop ma zachcianki jak ja :D
Ulenko... nigdy wczesniej nie slyszalam o zupie szabelkowej :D az musialam w google poczytac co to za zupa...

Co do snow to nie zawsze mam mile.... kiedys snilo mi sie czesto ze Mikus zmarl i moje kuzynki zamknely mnie na klucz i policja mnie pilnuje zebym nie poszla na pogrzeb bo dla mnie to za woelka trauma. Co prawda coraz rzadziej mi sie to sni, ale z rok temu to dwa razy w tygodniu mialam ten sen.

Do pozniej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry