reklama

Grudzień 2014

a mi wrocil smak i węch i odetkały sie dziurki...jupi.....chyba inhalacja pomogla. ale za to skora na nosie i pod nosem jest napieta i na 100% bedzie pękała....fuuuujjjjj....

reklama
dziewczyny kiedy najlepiej zrobic polowkowe miedzy jakimi tygodniami??
tak sie astanawiam ,ze pojde wtedy na 4d (do innego lek bo moja ma tylko zwykle) ale co zadzwonic i pow wprost ,ze tylko badanie polowkowe mnie interesuje??

Ulenka ja mam rowno w 20 tyg polowkowe

Witam kochane ciężaróweczki. Żyję i mam się dobrze. Wyników z amnio jeszcze nie mam. Odkąd lepiej się czuje zaczęłam "wić gniazdo". Na razie robię porządek z szafą córki i męża. Na koniec moja, choć obawiam się braku konsekwencji :zawstydzona/y: Gdyby nie hamulec męża pewnie zaczęłabym malować i meble przenosić :-D Na obiadek serwuje faszerowane papryki :-) Udanych wizyt, wizytującym. Miłego dnia :happy2:

:) powiem Ci ze ja tez wzielam sie za porzadki zwlaszcza za corki pokoj i sypialnie nasza ;p wczoraj az przebieralam nogami az M wroci z pracy przesunie mi szafe u corki w pokoju hehe a sypialnia hmm dzis bedzie M balaganil troche i zakupy po nowe meble trzeba :) dla oszczednosci miejsca rama do lozka z szufladami :D

slonko ja powiem Ci jak to u mnie bylo. W tamtym roku moja mala zaczela zajecia 2h 3 razy w tyg. Miala wtedy 2,5 roku gdzies. Nie chciala zostac wiec siedzialam z nia przez 2-3 zajecia i pozniej cala droge jej tlumaczylam ze mama Cie zaprowadzi i pojdzie do banku zalatwi wszystko i wroce po Ciebie ok? I o dziwo corka sie zgodzila i od tamtej pory zostaje sama teraz juz na 3h a od wrzesnia przedszkole wiec zobaczymy co bedzie w nowym miejscu.

My dzis jak M wroci z pracy zaczynamy dluugi weekend :D:D:D jutro zakupy pewnie bo w spodenkach nie mieszcze sie juz a upaly niesamowite w sobote plaza coby troche slonca zlapac :) no i w miedzy czasie remont sypialni.
Poki co jestesmy po sniadanku i pije poranna kawke i walcze z cory pokojem :)

Milego dnia :)

ps. witam nowa mamusie i zycze spokojnej ciazy aby wymioty w koncu sie skonczyly! :)

podłączyłam sie do Nivea męża....i smaruję

slyszalam ze nivea nie jest najlepsza na to bo zawiera duzo wody lepiej cos tlustego wlasnie jak masc majerankowa albo wazelina jakas cos co na dluzej pozostawi warstwe ochronna :) masc A+D jest super na odparzenia pieluszkowe jak i na skore pod noskiem :)
a czy ja cos przegapilam (pewnie tak korzystajac z telefonu czesciej) juz jestes po przeprowadzce?? I w mojej strefie czasowej?:) Jak zmiana klimatu?

turkuc trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze!!!

Prosze ktoregos z admn o dopisanie u mnie w liscie plci i wpisanie imienia Laura :)

Ostatnia edycja:
No to trzymaj sie turkuc niech sie tam dobrze toba zajma!!! :)

A ja sie pochwale ze juz dobrze czuje ruchy dzidziusia :) W poprzedniej ciazy zaczelam czuc ok 17-tego tygodnia wiec w tej troche wczesniej, to takie przyjemne uczucie, przynajmniej narazie zanim kopniaki stana sie mocniejsze ;)

Ostatnia edycja:
reklama
hej, ja tylko melduje ze zyje.Mam sredni dostep do kompa bo cos mu sie dzieje raz sie wlacza a raz nie ;/ czytam Was namietnie z tel czasem cos skrobne a poki co bede myslami z Wami,poki moj maz nie naprawi tego dziada:no:badz nie kupi nowego na co w duchu licze:sorry2:Ogolnie jestem zla bo wyplaty nie dostalam jeszcze :angry:powinnam ostatniego a musze czekac do 10,zart jakis ale co zrobic:baffled:

pozdrawiam i sciskam Was wszystkie bardzo mocno. Za chorowitki trzymam kciuki i oby wszystko szybko przeszło.
Jak ja bez Was wytrzymam?????:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry