Magda Singh
Fanka BB :)
a mi wrocil smak i węch i odetkały sie dziurki...jupi.....chyba inhalacja pomogla. ale za to skora na nosie i pod nosem jest napieta i na 100% bedzie pękała....fuuuujjjjj....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a mi wrocil smak i węch i odetkały sie dziurki...jupi.....chyba inhalacja pomogla. ale za to skora na nosie i pod nosem jest napieta i na 100% bedzie pękała....fuuuujjjjj....
dziewczyny kiedy najlepiej zrobic polowkowe miedzy jakimi tygodniami??
tak sie astanawiam ,ze pojde wtedy na 4d (do innego lek bo moja ma tylko zwykle) ale co zadzwonic i pow wprost ,ze tylko badanie polowkowe mnie interesuje??
Witam kochane ciężaróweczki. Żyję i mam się dobrze. Wyników z amnio jeszcze nie mam. Odkąd lepiej się czuje zaczęłam "wić gniazdo". Na razie robię porządek z szafą córki i męża. Na koniec moja, choć obawiam się braku konsekwencjiGdyby nie hamulec męża pewnie zaczęłabym malować i meble przenosić
Na obiadek serwuje faszerowane papryki :-) Udanych wizyt, wizytującym. Miłego dnia
![]()
Musisz to mocno natłuszczać. Ja mam taką pomadkę do ust BLISTEX i nią nawet pod nosem smaruje, jak po katarze mam zniszczoną skórę.
podłączyłam sie do Nivea męża....i smaruję
badz nie kupi nowego na co w duchu licze
Ogolnie jestem zla bo wyplaty nie dostalam jeszcze
powinnam ostatniego a musze czekac do 10,zart jakis ale co zrobic