Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
U nas już dzieci wykąpane i idę im poczytać, a potem błoga cisza....sesesesese

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziękuję że napisałaś kolejny raz, dopiero teraz do mnie dotarło. Masz rację, jak się czyta inne fora to dziewczyny już w 14tc czują ruchy dziecka :O człowiek się taki zacofany czuje. Moja dr też z rezerwą podchodzi do ruchów w tym okresie co ja teraz jestem, mówiła że bulgotania to od jelit, a ruchy ok 20tc, ale ta presja że wszyscy już czują a ja nie jest okropna![]()
Kamilka czy Twój synek ma dziś 8 urodzinki:-) Jeśli tak, to wszystkiego najlepszego oczywiście![]()
normalnie zazdroszczę,też bym tak chciała na świeżym powietrzu spędzić cały dzień. Ale mieszkam w bloku,działki nie mam,jedyne co mogę to nad jeziorkiem posiedziec ale to ze 4km i bez auta nie dam rady (a mąż właśnie week ma pracujący i zabrał auto) więc pozostaje mi siedzieć w domu na tyłku i nie narzekać hihhi włączę sobie wentylator ,nogi zamocze w misce i poczuje się jak nad wodą hahah ano tak jeszcze kiełbacha z patelni będzie robiła za tą z grilla hihiih
A co do karmienia,to w pierwszej ciąży miałam zamiar karmić bardzo długo,no ile się da,a skończyło się na tygodniu. 4dni w szpitalu i 3 dni w domku,ale przez ten czas i tak go dokarmiałam. Ja byłam wykończona ,dziecko było niespokojne,więc dałam spokój z karmieniem piersią bardzo szybko. i teraz też nie zamierzam karmić ,może 1-2 tyg jak mi się uda wytrzymać,żeby tą siarę otrzymało (bo ponoć to najważniejsze). Ja miałam pokarmu mnóstwo ale sutki zbyt płaskie o mały nie mógł uchwycić dobrze żeby ssać,przez nakładkę nie chciał,denerwował się straszliwie ja razem z nim (byłam kłębkiem nerwów) zaczęłam odciągać pokarm i i dawałam z butelki i wtedy już mu było łatwiej i do piersi już wcale nie chciał,a ja po 3 dniach takiej walki z nerwów straciłam pokarm,a miałam go na prawdę mnóstwo. źle wspominam karmienie piersią i wiem,że teraz nie chcę tego robić.