Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ogólnie w szoku jestem jakie jaja, w tym konkursie rossmanna wygrałam nagrodę pierwszego stopnia - zestaw avent, właśnie maila dostałam SZOK SZOK SZOK, niby wysłali do drogerii i mam czekać na maila kiedy mogę odebrać.
Nazywał się "zapraszamy przyszłe mamy" dokładnie nie pamiętam o co chodziło, wstawiałam kiedyś tu link i całkiem zapomniałam o nim. Wygrałam ręczny laktator, butelkę ze smoczkiem i smoczke uspokajający wartość wg nich 246 zł. WOW ciągle przeżywam. Moje dziecię ma szczęście jeszcze zanim się urodziło.
ulenka - remont szybko zleci, a później będziecie się cieszyć pięknym rezultatem ;]
kar - u mnie to dzisiaj nawet zimno czuć jak okno otwarte..
mysz - dobrze ze wszystko wporządku z córunią zdrowia dla suni...
zanag - a nie myślisz o L4 >??
Ale mnie coś dzisiaj brzuch boli chyba stres przed wizytą aczkolwiek na pewno dzisiaj usg nie będę miec bo za tydzień połówkowe.. Na szczęście maluszek trochę się dzisiaj wierci