reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

Witam sie porannie dziewczyny :)

Widzę że dalej spokojnie.
Ostatnio miewam juz coraz dziwniejsze sny, kompletne poplątanie multum wątków mego życia, osób i dziwactw...że to moj umysł produkuje!

Pozdrawiam i miłego dnia życzę!

reklama
witam
ja się już drugi dzień zmagam z migreną , a jeszcze z młodą jadę do lekarza na kontrolę , mam nadzieję że nie padnę gdzieś po drodzę

Eli,

Współczuje. Mam nadzieje ze wkrótce bol minie.

Zauważyłam właśnie kilka rozstępów tylko nie na brzuchu, biodrach, biuście czy udach...pojawiły sie z boku wysoko na kości biodrowej gdzie mam tylko skore i kości i na plecach tam gdzie sie kończy miednica. Zawsze miałam wąskie biodra, wiec pewnie teraz mocno sie rozszerzają stad tez te bole i nowi "towarzysze". No nic pozostaje tylko smarować dalej, a nuz cos tam powstrzyma ;)

połowa poniedzialku za nami a tu taka cisza???
gdzie wszystkie???? hęęę???

eli wspolczuje migreny, oby na kontroli bylo wszytsko ok

estranea my tez wczoraj nad jeziorkiem ale po poludniu. myslalam ze Milena bedzie sie bala, a ona nie chciala wyjsc z wody,

a i ludzie sie na mnie dziwnie patrzyli i komentowali ze taka mloda, a tu malutkie dziecko i w ciazy:baffled:

dusienka moje ciazowe sny tez sa conajmniej dziwne, a rozstepami sie juz nie przejmuje, cala poprzednia ciaze sie cieszylam ze nie mam na bruchu to po porodzie mi wywalilo:dry:

ide obiad zmajstrowac

witam się południowo i idę gotować zupkę ;]
jagoda - nie przejmuj sie gadaniem ludi,
eli - pogoda sie zmienia to pewnie przez to boli..

Hej, witajcie.
U mnie też słaby dzień (nie to, by noc była ok; czas przyzwyczaić się do pobudki ok 3 nad ranem...) Zdecydowanie, to ta pogoda :(
Na szczęście dziecku to nie przeszkadza i fika jak szalony. Szkoda tylko, że z mamy dętka :p

Jak Kochane czujecie sie w takie upały ?? bo ja siedzę w pokoju i wiatrak idzie :)z dnia na dzien nasza ksiezniczka coraz mocniej daje mocniejsze znaki :) ostatnio maz dawal buziaczki w brzuszek to dostal kopa w czolo :)

Witajcie :-) ale tu cisza :-)
My z weekend byliśmy na weselu i poprawinach, 150km od domu, więc po intensywnych dniach czas odpocząć... Mały coraz mocniej kopie, czasami aż tak że mnie zaskoczy swoją siłą :-) na szczęście dal się mamie pobawić :-)
U nas dzisiaj upału nie ma więc ulga ;-)

Witam Wszystkie ale cisza na naszym forum, spokojnie daje rade nadrabiać.
Jagoda gadaniem ludzi się nie przejmuj, muszą mieć jakiś temat, zawsze będą gadać, a Ty się ciesz ze jesteś młoda mama bo długie lata będziesz miała siłę za dziećmi biegać a potem razem z nimi na dyskoteki chodzić :p
Magda z Uk odezwij się co u Was.

Ja niestety nadal nie czuję ruchów, dziwne to wszystko.

reklama
Witam sie i ja:-)
rzeczywiscie cisza jak makiem zasial...
Ja bylam dzis na wizycie u mojej gin ,wszystko ok ale oczywiscie malenstwo nie pokazalo co ma miedzy nozkami. Od samego poczatku juz pokazuje kto tu rzadzi hehe
Jak tylko przyjechalam wciagnelam mega hamburgera haha a teraz zdycham z przejedzenia ale dobrze mi z tym :-D znow waga wskazala o 3kg wiecej (przez mies) jak tak dalej pojdzie na sali porodowej bede miala lekko 100kg ale jak tu sobie odmowic zarelka..? no jak? heh
no i na nast wizyte mam zrobic glukoze beeeee
ide sie polozyc bom oslabla od tego jedzenia. buziole

Do góry