• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

reklama
Ulenko u mnie wg chinskiego kalendarza Kubuś bylby dziewczynka ;-) wierzac w zabobony również patrząc na mnie wskazuje na dziewczynkę bo wlosy mi sie przetluszczaja i mam problemy ze skórą ;-) a to ponoć dziewczynka odbiera mamie urodę ;-D Kubuś będzie po prostu ślicznym chlopcem hihi :-)

pamietam ,ze mi wyszla wtedy dziewczynka. Jestem ciekawa czy to faktycznie się sprawdza.
Kurcze juz sie zaczynam stresowac czwartkiem bo jade na badanie z glukoza fujj na samo wspomnienie tego badania w poprzedniej ciazy robi mi sie gorzyyyyy bleee

reklama
czesc dziewczynki!

u nas kiepsko jakos zle sie dzis czuje,od tesciow wrocilismy w piatek czyli szybciej niz sie spodziewalismy ale...szkoda gadac!W kazdym razie wrocilam mega wściekla z reszta nie tylko ja bo moj ukochany to az cały chodził:wściekła/y:z nerwów!
Od tygodnia jem żelazo i powiem Wam szczerze ze latam do kibelka czasem nawet 10 razy dziennie + siku:eek:robilam sobie toxo i cale szczescie ujemny ufff...;-)Moj po urlopie wrócił do pracy niestety od razu drugie zmiany:dry:
wiecie cos dziwnego zauwazylam u mojej corki jak bylismy u tesciow Marna praktycznie cały czas bawiła sie z psami i pierwsze nocy zauwazylam u niej taka czerwana gulke w nosie tak w glebi zatykajaca otwor nosowy myslalam ze to katar bo zaczela oddychac buzia a tu takie cus i wczoraj po kontakcie z psem to samo co to moze byc? uczulenie na siersc???

Myślałam ze uda mi sie Was nadrobic ale nie dam rady:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry