reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

Colorado fasolka pycha [emoji4]
Też muszę znowu zrobić.

Mimi ja się nie bawiłam w podchody z przedszkolem. Zawiozłam i poszłam do pracy. Jedynie co to przez pierwszy tydzień chodziła tylko na 4 godz. A teraz jest ponad 7 godzin.
Poszła w połowie listopada.

U mnie na razie mało dietetycznie [emoji55]
Na obiad były krokiety z serem i pieczarkami.
A jutro przyjeżdżają moi rodzice i właśnie piekę karpatkę.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Colorado fasolka pycha [emoji4]
Też muszę znowu zrobić.

Mimi ja się nie bawiłam w podchody z przedszkolem. Zawiozłam i poszłam do pracy. Jedynie co to przez pierwszy tydzień chodziła tylko na 4 godz. A teraz jest ponad 7 godzin.
Poszła w połowie listopada.

U mnie na razie mało dietetycznie [emoji55]
Na obiad były krokiety z serem i pieczarkami.
A jutro przyjeżdżają moi rodzice i właśnie piekę karpatkę.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png
Ojej mój to by chyba się zawyl tam hahaha
Póki co Pani każe mi przychodzić z nim. Tak czuję że po prostu nie chce sobie rozwalac zajęć jak by zaczął płakać

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, udanej imprezy! [emoji484]

Kurde, wczoraj zjadłam u teściów biały makaron [emoji33] i oczywiście zaraz głodna byłam [emoji23] a do wyboru było tylko kupne ciasto więc sobie trochę popościłam, żeby nie zgrzeszyć [emoji14]

[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
8une3e3knh2uwklu.png

Dzięki dziewczyny :*
Impreza udana. Syn zadowolony z prezentów A ja przejedzona....
Pozwoliłam sobie ze hej.....
Oskar niestety obudził się dziś z 40 stopniowa gorączka ; ( i znów chory....:/

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, biedny Oskar :(

A co do diety to nawet po grzeszku wraca się do diety i świat się nie kończy [emoji16] wazne, że impreza się udała :)

Ja dziś zamówiłam w końcu robota kuchennego, ale będę szaleć [emoji16] na wielkanoc obiecałam mamie, że zrobię babkę cytrynową, zawsze genialnie wychodzi, ale do tego sprzęt potrzebny [emoji16]

8une3e3knh2uwklu.png

Mimi, może to z emocji?

Colorado, na jaki się zdecydowałaś?

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zuza, zrobiłam tę meksykańska zupę z batatami - absolutnie genialna !!! [emoji7][emoji7][emoji7]

Mąż też się rozsmakował [emoji16]

Zamiast mleka/śmietany dałam pół puszki mleczka kokosowego [emoji173]

8une3e3knh2uwklu.png

Do góry