reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
Hej dziewczyny :) Ale tu aktywność :O Postaram się troche wbic w temat... Ja taz po porodzie bylam z siebie niezadowolona. Gruba, w dresie, wiecznie obrzygane mlekiem ciuchy, szerokie spodnie i za duze koszulki, garderoba nie wymieniana - bo po co mam kupowac jak jestem w ciazy a potrm a po co kupowac jak jestem gruba itp... No i wzielam sie za to... Zaczelam kupowac ubrania, kupilam zestaw do paznokci hybrydowych, codziennie rano szybki makijaz, kilka kilo w dol, dieta, spacerki i nie ta kobieta :O Czuje sie mega dobrze, slonko, piekna pogoda to i az czlowiek rozkwita ;) Tylko dzisiaj kryzys duuuzy bo ćwiczę, dieta przepieknie a waga w gore :( Wam udalo sie cos zrzucic od lutego?

Hej dziewczyny :) Ale tu aktywność :O Postaram się troche wbic w temat... Ja taz po porodzie bylam z siebie niezadowolona. Gruba, w dresie, wiecznie obrzygane mlekiem ciuchy, szerokie spodnie i za duze koszulki, garderoba nie wymieniana - bo po co mam kupowac jak jestem w ciazy a potrm a po co kupowac jak jestem gruba itp... No i wzielam sie za to... Zaczelam kupowac ubrania, kupilam zestaw do paznokci hybrydowych, codziennie rano szybki makijaz, kilka kilo w dol, dieta, spacerki i nie ta kobieta :O Czuje sie mega dobrze, slonko, piekna pogoda to i az czlowiek rozkwita ;) Tylko dzisiaj kryzys duuuzy bo ćwiczę, dieta przepieknie a waga w gore :( Wam udalo sie cos zrzucic od lutego?
Dobrze mówisz, człowiek zrobi coś dla siebie i od razu mu lepiej [emoji6] a może jesteś przed miesiączką, że waga w górę?

Ka, pieknie! Kazdy kilogram jest bardzo ważny ;) Waga od cwiczen wzrosla... zakwasy mam jak cholera... Chodakowska jednak wie co robi. Na rozgrzewce myslalam, ze zgine :D

Ja bylam kiedys na studiach na operacji bariatrycznej. Rekawowe zmniejszanie zoladka. Potem ta kobitka wróciła do szpitala bo sie nawpierdzielala pizzy i miala reoperacje bo jej kukurydza wewnatrz brzucha plywala.., ale ona orzeciez diety nie zlamala nic a nic! :D

Po 4godzinach czekania dostałam skierowanie na gastroskopie ,bo podejrzewa stan zapalny żołądka dlatego może mi tak być niedobrze.Jak zrobię gastroskopie i przeciwciała to znów mam iść do tej kolejki.....i dostanę skierowanie na operacje .
Ka z mężem jak było tak jest.... Dziś dostał szkołę życia 6godzin z Michasiem :D I wiecie co w domu nic nie zrobił ,bo nie miał kiedy a ja muszę mieć czas na wszystko....
Madagos u mnie od lutego spadło 8kg .

Super. Jak czytam takie posty to aż się motywuje [emoji6] ja niestety nic nie schudłam [emoji52]

reklama
Po 4godzinach czekania dostałam skierowanie na gastroskopie ,bo podejrzewa stan zapalny żołądka dlatego może mi tak być niedobrze.Jak zrobię gastroskopie i przeciwciała to znów mam iść do tej kolejki.....i dostanę skierowanie na operacje .
Ka z mężem jak było tak jest.... Dziś dostał szkołę życia 6godzin z Michasiem :D I wiecie co w domu nic nie zrobił ,bo nie miał kiedy a ja muszę mieć czas na wszystko....
Madagos u mnie od lutego spadło 8kg .
Ale się wyczekalas.... Masakra.
Ciekawe kiedy będziesz miała gastroskopie. Mój mąż miał i mówił że przy tym samoistnie strasznie bekal hehe

Do góry