reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia wagi ciężkiej

reklama
A u mnie dziś prosta klasyka [emoji16] spaghetti z sosem pomidorowym z oliwkami i mozzarellą [emoji16]
IMG_20180919_163341.jpg

Załączniki

• IMG_20180919_163341.jpg
    IMG_20180919_163341.jpg
    76,4 KB · Wyświetleń: 224
Ka, to w szoku jestem [emoji33] ale to bardzo dobrze, że można, bo basmati jest pyszny [emoji7] ja wszystko co białe z grubsza skreślam jako "dozwolone", co nie znaczy, że też nie zdarza mi się czasem zjeść hehe

Mmmmm mozarella chyba nie ta taka z zalewy? [emoji4] Nie wiem czy jest jakaś różnica w ich nazywaniu, ale ta nie z zalewy jest pycha [emoji4]

Oczekująca też pyszności u Ciebie [emoji4] ziemniaki są niestety dobre [emoji16]

Tak, sporo w niej inspiracji [emoji4]
Udanego treningu! Ja ten tydzień odpuszczam sportowo bo jeszcze nie wyzdrowiałam do końca i mam za dużo pracy [emoji849]

reklama
Do góry