Pettitbelle
Fanka BB :)
Tylko lekarz w zaleceniach napisał ze mam za 3 miesiące przyjść jak się nic nie zmieni. Dziwne to może pójdę prywatnie do jakiegoś innegoto juz bardzo dlugo, musisz sie poradzic ponownie lekarza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko lekarz w zaleceniach napisał ze mam za 3 miesiące przyjść jak się nic nie zmieni. Dziwne to może pójdę prywatnie do jakiegoś innegoto juz bardzo dlugo, musisz sie poradzic ponownie lekarza
Bylam dzisiaj na konsultacji i usg i lekarz powiedział, ze to jednak nie węzły. Prawdopodobnie tluszczak ale sam nie jest pewny. Dostałam skierowanie do chirurga. Trochę mi ulżyło, ze nie węzły. Mam to 2 miesiąc i nie zmniejsza sięWitaj. Uspokoję Cie.. ja miałam coś takiego i to nie groźne i samo znikło. Byłam wtedy w ciazy. Chyba w ostatnim trymestrze. Skonsultuj to z Gin i nie przejmuj się bo na pewno to nic złego. Karmiąca mama
Tłuszczak sam nie znikaTak. Tłuszczak. Dokładnie tak samo powiedziała moja lekarka jak poszlam do niej z takim samym problemem, tyle że u mnie zniknęło... po 2 tygodniach