Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ahhh teraz taki sezonNa szczęście guzy znikły a w ich miejscu pojawiły się krosty. Faktycznie coś mocno musiało go ukąsić :/ tyle strachu się najadłam
Jak była diagnoza tych guzków? Mój synek ma podobne i zaczynam się martwić.Dziewczyny może któraś będzie umiała coś powiedzieć bo od 50 minut odchodzę od zmysłów, już prawie wymiotowałam z nerwów i płaczu. Mój 15 miesięczniak wczoraj obudził się z guzem nad skronią. Był czerwony i spory. Dzień wcześniej rozciął sobie wargę lekko z dziadkiem więc byłam pewna że ten guz to po upadku. Tylko zdziwiło mnie że warga rozcieta po jednej stronie a guz po drugiej. Dziadek później się zarzekał że nie nabił sobie tego guza z nim. W trakcie jak ja się opiekowałam też na pewno nie. Ale jak zaczął się zmniejszać ( bo z rana był naprawdę spory smarowałam altacetem) to się uspokoiłam. Dziś rano obudził się natomiast z kolejnym guzkiem. Oddalonym o jakieś 3 cm od tamtego. Wygląda jak by miał pestke wiśni pod skórą. Nie przemieszcza się i jest czerwony. Ma obecnie 2 takie guziki bo ten wczorajszy zmniejszył się do takiej pestki właśnie. 2 tyg temu miał robiona morfologie i wyszła ok. Po południu idziemy do lekarza
Pisze wyzej ze zniknely to byly ukaszenia to od owada jakiegos najwidoczniej...zrob zdjecie tych guzkowJak była diagnoza tych guzków? Mój synek ma podobne i zaczynam się martwić.
No to jakis robaczek u nas tez zdarzaja sie ugryzienia zwlaszcza u starszej corki ostatnio miala wygladalo jak by komar ugryzl ale to bylo co innego bo taka skorupka z ropka sie zrobila i smarowalam fenistil i zeszloDziękuję za odpowiedź. Mój syn ma ogromną czuprynie i nie widać na zdjęciach. Ale też podejrzewam że to z jakiegoś uczulenia bo dwie krostki też mu wyszły na plecach.