Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
widać jaka czerwona ze złości jesteś nie ma co się wpieniać...ja tez tylko raz jej wysłałam a ona sobie bobo zrobiła z nadmiaru gotówki,no cóż można i tak hahaha
pije kawę napijesz się ze mną parzochy z mlekiem??
a te gołąbki z pomysłu na robiłam fajne ,ale mam swój przepis lepszy z kaszą manną zamiast ryża
miałam 2 numery do Moniki. Wysłałam na oba, bo nie wiem który aktualny i czy w ogóle któryś aktualny. mam nadzieję, że gdzieś to odczyta i przyjdzie do nas.
Moniko - jak to wszystko przeczytasz co już od wczoraj nastukałayśmy to gratulacje! Mam nadzieję, że wieczorem spotakmy się tu we cztery i sobie poplotkujemy!
ha ha ha
Monika ma lekturę do kawy,dobre jesteśmy
Moja 2 kawa i deserek z mleka w proszku jeszcze mam..
moje dziecko juz chyba śpi przynajmniej go nie słychać
moje dziecko to pewnie lada moment wstanie. jaki ten deser masz? trudne do zrobienia? daj przepis. i ile tego można zjeść, bo ja pochłonę od razu całość.
ja to zjadam w 2 dni
3 łyżki mleka w proszku 3 łyżki mleka w płynie 3 tab słodzika łyżeczka kakao 2 krople aromatu wanilii i odrobina płatków owsianych i michlam i robię około 7 ciasteczek do lodówki i za chwilę można szamać