reklama

Hallo

• Starter tematu Starter tematu Marzena80
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no dobra uciekam, bo dziecię mi się obudziło. idę jej zupę podgrzać, a potem na spacer wybywamy. do wieczora! i napisz co z tymi ciastkami, bo nie kumam.

Kasiu,tylko mi nie wysyłaj bo się wścieknę.Nic mnie tak nie drażni jak łańcuszki szczęścia:-D.

Macie rację, ja w końcu mogę żyć bez BB i nawet nie czytam do kawki.Wkurzało mnie to,że sto osób czyta a 5 piszę.
Barmankę tez szpieguje. Chociaż dawno już nie podpatrywałam jej postów. Wydaje mi się,że dostała się na ten tajny czerwcówek i tam się mądrzy. Jak czytacie jej posty to nie uważacie ,że to fałszywy typ? Jaka ona tam miła ,grzeczna i kulturalna. Normalnie na wymioty się zbiera.Co do jej dziecka to może nie powinnamtak mówić ale też jakoś nie jest mi jej szkoda.Zwłaszcza po poście na temat leżenia w szpitalu Marty. Sama będąc w ciąży powinna trochę się zastanowić.

Marzenko,ja też się natknęłam na grupę z szafki :-D i też pomyślałam żeby taką założyć:-).
Co do rozszerzenia naszej grupy to ja jestem otwarta ale trzeba przemyśleć kto jest lojalny i nie będzie kablował

Blok czekoladowy,mniam!!!!!

Ja już przeczytałam wszystko.Powiem,że nieźle się ubawiłam:-D.
Tomek mi usnął na kolanach a co najlepsze w samych gatkach. Zsika się czy nie?Na bank naleje:-D.

hej, :-)

Niny nie lubię. :dry:

Też mi się wydaje że Barmanka pisze na zmk. czerwcu.

Kasicy, kasy nie wysłałam bo nikomu "w potrzebie" na prywatne konto nie wyślę. Miało być na badania - a czy było.. :dry: ja jeśli wysyłam to tylko na fundacje które się takimi sprawami zajmują, bo wtedy fundacja kontroluje na co chora osoba pieniądze wydaje. Jeśli zbiera się na leki - to leki, jak na operację - to na operację.

wolałam się złożyć na prezent dla joli, to było jasne i uczciwe.

Łańcuszków szczęścia nie znoszę, na szczęście nie dostaję już od wieków.

I nie wiem co jeszcze.
aha
Kasiu, finansowo na pewno nie jest tak źle jak u nas. :sad: trzymaj się.

Martus nie będę się licytować ale jedna przeciętna wypłata i to co daje nasz kochany kraj to normalnie nie ma czym dzielić achhh szkoda więcej na ten temat gadać

reklama
Monika masz rację tak wtedy na Nas siadły z tą wpłatą na Kasice że wszystkie się rzuciły ale potem przemyślały sprawę i już drugi raz nie wysłały....a ona nie chciała zakładać fundacji bo by musiała się z każdej złotówki rozliczyć tak to zrozumiałam i mnie szlag trafił:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry