Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja narazie chodzę na NFZ, ale później będę mieszać i chodzić i NFZ i prywatnie.A gdybym tak oficjalnie powiedziała na prywatnej wizycie, że chodzę też na NFZ, głównie chodzi mi o badania wszelakie, żeby nie ponosić dodatkowych kosztów.
Ja miałam w drugiej ciąży lekarza który przyjmuje w szpitalu, i mimo że miałam skierowanie od niego do natychmiastowego rozwiązania ciąży to przeleżałam w szpitalu piątek - wtorek i dopiero we wtorek 'uprosiłam' że konkretnie zadziałali [cc]Dla mnie wyznacznikiem lekarza prowadzącego jest m.in. to, czy pracuje w szpitalu, w którym zamierzałabym rodzić. [....]
Do mojej pierwszej wizyty również 9 dniA to podobnie, więc mogę liczyć jednak na termin na początek styczniabo tak się zastanawiam właśnie jaki będzie TP. Już się nie mogę doczekać 1 wizyty zostało jeszcze 9 dni
![]()
Mi też czas do testu strasznie się dłużył....dlatego testowałam już od 25 dc...na szczęście czy nam sie dłuży czy nie czas i tak mijaA ja odliczam do testu... Dopiero tydzień po owulacji, a już strasznie bym chciała wiedzieć. [emoji53]
Ja chyba jutro rano zrobię. A co! A z następnym w razie co poczekam do terminu miesiączki. [emoji4]Mi też czas do testu strasznie się dłużył....dlatego testowałam już od 25 dc...na szczęście czy nam sie dłużny czy nie czas i tak mijakorci mnie żeby powtórzyć bete wiec musze dac sobie po łapkach....
![]()