Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam, ja wstalam.i od razu pobiegłam.po kanapki.....co.do tabelki to chetnie bym sie wpisała.ale.tez nie.moge.Witam się niedzielniebrzuch mnie tak z głodu boli jakbym tydzień nie jadła, masakra.
A do tabelki niestety nie mogę się wpisać, jakoś nie umiem
Witam [emoji4] Robię dokładnie to samo , tylko oczy otwieram i od razu muszę zjeśćWitam, ja wstalam.i od razu pobiegłam.po kanapki.....co.do tabelki to chetnie bym sie wpisała.ale.tez nie.moge.
No ja się trochę powstrzymuje jeszcze przed jedzeniem na każde zawołanie żołądka, bo od paru dni woła bardzo czestoWitam [emoji4] Robię dokładnie to samo , tylko oczy otwieram i od razu muszę zjeść
27lat.ostatnia owulacja16kwiecien, na jej podstawie termin na 5 stycznia[emoji3]paulenka91 jak chcesz to podaj dane to Ci dopisze resztę![]()
A ostatnia miesiączka bo to jest potrzebne27lat.ostatnia owulacja16kwiecien, na jej podstawie termin na 5 stycznia[emoji3]
13marzecA ostatnia miesiączka bo to jest potrzebne