To może założyć nowy?No właśnie... założyła wątek i w sumie jesteśmy bez praw w wątku bo nie ma lidera
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To może założyć nowy?No właśnie... założyła wątek i w sumie jesteśmy bez praw w wątku bo nie ma lidera
Niestety nie mogę pisać tam
To jak możesz to dopisz mnie. Nick kropka4x4, imię Kasia, OM 07.04., termin porodu 14.01., miasto Włocławek, wiek 37Chyba jednak nie każdy może coś zmieniać w tym arkuszu. Najwyżej ja będę wprowadzać dane
Już trochę nas wpisało się w wątku " przedstawiamy się "Dziewczyny chciałabym się czymś zająć i zajęłabym się zrobieniem tabelki z nickami, data om, ile dzieci itd a potem założycielka dodałaby to na 1 stronę. Co wy na to?
Ja mam aplikacje,ale mi krzyczy że mam inną wersję google chrome ,i niestety nie mogę nic dopisaćNo i super działa [emoji5] tylko chyba każdy aplikacje musi ta mieć. Jak ktoś nie będzie miał możliwości to ktoś za niego wpisze. A tabelkę można zobaczyć bez apki
Już trochę nas wpisało się w wątku " przedstawiamy się "