• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
O, to pewnie znasz się też na paznokciach - ja ni w ząb. [emoji85][emoji23] Zawsze chodzę w "gołych", strasznie szybko mi rosną i co pomaluję, to już wielki odrost. [emoji28]
Hehe no ja mam hopla na punkcie paznocki, co tydzien zmieniam bo mi sie nudza. Ale taka praca to tez jak sie w tym siedzi to inaczej. Jeszcze znizki mam. Wlasnie biore sobie super lampke ze wystarczy pare sekund i utwardzone.

Kiedy masz prenatalne? Ja 7 lipca. :) Też wcześniej myślałam, że nie będzie potrzeby USG na drugiej wizycie, ale przez te plamienia, które miałam, może jednak być - zobaczymy, co powie lekarz. Patrzyłam na www.burze.dzis.net i chyba do nas nie dojdzie. :D
Ja pójdę jakoś między 25 a 30 czerwca bo to 12 tydzień będzie. Lekarz mi mówił że nie trzeba się umawiać tylko przyjść rano, a taka przyjemność 400 zl kosztuje ;-) ;)

U mnie 350 złotych, ale zdrowie maluszka najważniejsze. :)
A pewnie ze tak :) nawet nie ma o czym mówić. ;) Ale ten miesiąc szarpie po kieszeni. Jutro planuje zrobic w końcu badania, w tym czasie co prenatalne jeszcze jakoś do mojego gina muszę się umówić a jakby było mało to pod koniec miesiąca wesele mamy. Muszę właśnie za jakąś kiecką się rozejrzeć ale jakoś weny nie mam. :huh:

U mnie 350 złotych, ale zdrowie maluszka najważniejsze. :)
No pewnie, że tak. Ale jak można zrobić za darmo to tą kase można na coś innego przeznaczyć. Ja tak miała z badaniami kariotypów. Mieliśmy zrobić i to był koszt 720zł, a ja pogrzebałam i znalazłam miejsce gdzie to robią na NFZ i poszłam po skierowanie do internisty, mąż też i pyk za darmo. 720 zl piechotą nie chodzi.
Jak byłam u takiego lekarza ściągać szwy po laparoskopii w zeszłym roku w sierpniu to właśnie mówił, że jak uda mi się zajść w ciąże to zaprasza na darmowe badania prenatalne. Wtedy jedym uchem wpadło, drugim wypadło, ale teraz tak myśle o tym. To x3 to juz jest fajny wózek dla dziecka..

reklama
Ja właśnie z ciekawości spojrzałam na cennik laboratorium, bo też na tę wizytę 12 czerwca muszę zrobić sporo badań i... [emoji85][emoji23] O, wesele, jak fajnie! Nas czeka dopiero w sierpniu 2019, a już nie mogę się doczekać, bo dawno nie byłam. Kiedyś co chwilę czyjeś, a teraz nic... Jakiego typu sukienki szukasz? :) Czy totalny spontan, co wpadnie w oczy, to będzie? :D
Ja miałam nie tak dawno bo w lutym ostatnie weselicho ;) do końca to nie wiem bo podobają mi się takie dopasowane a jednak chyba muszę szukać czegoś luźniejszego bo brzuszek troszkę odstaje a jakby jeszcze wzdęcia się trafiły to będę wygladac na 6 miesiąc a nie chce wzbudzać sensacji :p lubię koronki i mysle że czegoś z koronek będę szukać ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry