Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeszcze nie ale wiem , że nie maja nic przeciwko rodzeństwuSuper, dziecko będzie miało sporo rówieśników w rodzince.Starsze córcie już wiedzą?
![]()
mazowieckie okolice MławyO super [emoji4] a skad jestes?
Z Mazowsza niedaleko [emoji2]O, super, że już jutro masz wizytę - po niej zawsze jest spokojniej.Przygnaj tę burzę na Warmię, bo gorąco nie do wytrzymania.
![]()
Dla odmiany dziś też u mnie przelotne burze w końcu i pogoda zelżała. Może jak wszędzie pada to i do Ciebie dojdzieO, super, że już jutro masz wizytę - po niej zawsze jest spokojniej.Przygnaj tę burzę na Warmię, bo gorąco nie do wytrzymania.
![]()

Ja już teraz czekam na badania prenatalneTrzymam kciuki! [emoji179] U mnie druga wizyta 12 czerwca (10t, 1d) i też czekam jak na szpilkach.Daj znać już po!
![]()
Odezwe się koniecznie [emoji4] ja mam juz umowiona kolejną na 26 czerwca, to bedzie 11tc czyli za wczesnie na prenatalne. Chodze na nfz a jakos duzo mam tych wizyt [emoji4]Trzymam kciuki! [emoji179] U mnie druga wizyta 12 czerwca (10t, 1d) i też czekam jak na szpilkach.Daj znać już po!
![]()