Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziekuje. Właśnie te pastylki biore, ale nie czuje poprawy. Kupilam dzisiaj tantum bo mozna tylko w mniejszej dawce [emoji4] tak bardzo bym juz chciala żeby mi przeszlo...@ misza 95 bardzo polecam pastylki do ssania P-r-e-n_a-l-e-n, i syrop . 2 tygodnie temu też byłam chora i tym się ratowałam ,a do tego mleko z miodem i z czosnkiem, gorący rosół też jest dobry.
Tak tamtum można [emoji4] ech to nic nie pozostaje tylko przeczekać..ja polecam naprawdę dużo czosnku ,sama go nie znoszę , ale to jednak naturalny antybiotyk. Dużo zdrówka !Dziekuje. Właśnie te pastylki biore, ale nie czuje poprawy. Kupilam dzisiaj tantum bo mozna tylko w mniejszej dawce [emoji4] tak bardzo bym juz chciala żeby mi przeszlo...
To współczuję [emoji52] który to tydzień ? A co do tarczycy mi się naszczescie udało zbić TSH do 1, dawno nie miałam takiego super wyniku.Ja też walczę z tarczycą jest i hashimoto.i niedoczynność i parę innych dziwnych tematów. Miałam w.zeszłym tygodniu zrobić kontrolę wyników ale mam bóle i krwawienie i nakaz leżenia z caszerowaniem się duphastonem grrr. Wizyta 19.06 następna.
Dziekuje [emoji4] ja ogolnie lubie czosnek ale nie wiem jak go uzyc zeby mnie nie odrzucalTak tamtum można [emoji4] ech to nic nie pozostaje tylko przeczekać..ja polecam naprawdę dużo czosnku ,sama go nie znoszę , ale to jednak naturalny antybiotyk. Dużo zdrówka !
Mam niedoczynność w tej chwili na eutyroxeDziewczyny czy któraś z was walczy z tarczyca w ciazy ?
Super piękne [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] masz talent .Dziewczyny zostawić Was na dłuższą chwilę i jest co czytać [emoji9]
Ja w międzyczasie uszyłam komplet do wózka
No muszę się pochwalić, te koty są cudne [emoji7]
Strasznie przy tym zgłodniałam, pora iść do lodówki [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 867132