reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczęta miałam dzisiaj usg genetyczne. Wszystko ok. Teraz czekam na wynik pappa. Oczywiście nie widać płci. Gin powiedziała, że będzie widać około 20 tc bo narazie to wszystkie dzieci wygladaja jak chlopcy a dopiero pozniej wychodzi czy chlopak czy dziewczyna. Nie wiem czy to prawda ale tak powiedziała.
Moja mała dzidziulka ma 7 cm i tak fika w brzuszku że nie chciała dac się zmierzyć :) jestem szczęśliwa że wszystko ok i że widziałam moja miłość ;):) jestem spokojniejsza.

Jeśli chodzi o płeć. Ginekolog mi powiedział ze jak nic nie wystaje to dziewczynka a jak wystaje to albo chłopak albo dziewczyna bo albo siurek albo wargi tak się ułożyły ze wystają ;)

reklama
Bardzo duża dziewczynka :-):-) to mój starszy syn za miesiąc kończy 16 i jest tego wzrostu mniej więcej, stopa 44..no ale to chłop , jeszcze pewnie dorośnie do tej stopy .

Ale chudzinka, 56 kg przy wzroście 177cm. Pływaczka. Teraz jedzie na obóz szkoleniowy, a potem na Mistrzostwa Polski do Oświęcimia. Pękamy z mężem z dumy [emoji16]

Dziewczyny wiecie ,że nie ma czegos takiego jak RLS - ta jednostke stworzyła firma farmaceutyczna na potrzebę wypuszczenie nowego suplementu na rynek ( który swojego czasu był dość mocno reklamowany ) , nie ma po prostu tskiej jednostki chorobowej. Natomiast to trzęsienie nogami - ja też to mam , rzeczywiście jest to związane z nerwowością większą a to wywołuje niedobór magnezu. Magnez zawsze warto suplementowac,jak organizm jest obciążony [emoji6]

reklama
Do góry