alla31
Fanka BB :)
O dzięki [emoji5] akurat mam kik pon nosemDziewczynki w KIKu są takie spodnie ciążowe. 45% lnu i 55% bawełna. Są super leciutkie i wygodne. I cena... 35zł. Zobacz załącznik 874172Zobacz załącznik 874173
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O dzięki [emoji5] akurat mam kik pon nosemDziewczynki w KIKu są takie spodnie ciążowe. 45% lnu i 55% bawełna. Są super leciutkie i wygodne. I cena... 35zł. Zobacz załącznik 874172Zobacz załącznik 874173
Oj jakbym tak kefir wypiła z rana to już do wieczora z toalety nie zejde [emoji16]Oj 12 h to bym chyba nie wytrzymała, mnie mdłości od rana męczą i 8 h w pracy siedzę a wydaje mi się, że to cała wieczność także po części chociaż wiem co czujesz, oby Ci się poprawiło, mi np trochę pomaga sucha bułka mleczna i kefir naturalny..
Ah no tak, bo Ty jeszcze inne dolegliwości, no to kefir rzeczywiście jest kiepskim pomysłem ;p ale może chociaż jakąś bułkę suchą Ci się uda przemycic, bo będziesz osłabionaOj jakbym tak kefir wypiła z rana to już do wieczora z toalety nie zejde [emoji16]
A nie lepiej by było Ci iść na L4 już?Ja mam dzisiaj kiepski dzień od rana, od 5 jakaś biegunka i brzuch boli, teraz na wymioty bierze, ale nie ma czym, więc męczarnia jeszcze większa. I na wadze kolejne -0.5kg [emoji853]
I na 12h do pracy dzisiaj [emoji853]
Nawet włosów nie mam siły myć, dobrze, że stworzyli suche szampony [emoji28]
Ale potem 3 dni wolnego, to mnie motywuje.
Ja też nie wiedziałam pani mi powiedziała jak wypełniam dokumenty do becikowego itd. To jest jakieś 90zl miesięcznie. A nad karta dużej rodziny się właśnie zastanawialam ale nie bardzo wiem co z czym się je. Ty może się orientujesz?Nie wiedziałam że z tytułu rodziny wielodzietnej przysługuje coś więcej niż karta dużej rodziny. A możesz coś bliżej napisać?
Do tej pory czułam sie bardzo dobrze. Mam nadzieje ze to jednorazowa akcja [emoji4]A nie lepiej by było Ci iść na L4 już?
Czy mogę prosić do ciebie o jakiś namiar na priv mail /FB cokolwiek ? :-) odezwałabym się do ciebie bo podobna sytuacja [emoji3]Ja też nie wiedziałam pani mi powiedziała jak wypełniam dokumenty do becikowego itd. To jest jakieś 90zl miesięcznie. A nad karta dużej rodziny się właśnie zastanawialam ale nie bardzo wiem co z czym się je. Ty może się orientujesz?
Nie mam fb ale możesz pisać tutaj na priv będzie mi miło :-)Czy mogę prosić do ciebie o jakiś namiar na priv mail /FB cokolwiek ? :-) odezwałabym się do ciebie bo podobna sytuacja [emoji3]