paulenka91
Fanka BB :)
A używacie już czegoś żeby zapobiec rozstępom? Bo ja cały czas odkładam a to już chyba najwyższa pora... co polecacie?
Ja w rosmanie kupiłam oliwkę babydream ale jeszcze nie użyta[emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A używacie już czegoś żeby zapobiec rozstępom? Bo ja cały czas odkładam a to już chyba najwyższa pora... co polecacie?
Czyli u mnie 10styczen[emoji6]Dziewczyny, liczy się tylko data z pierwszego usg, tego 6-8 tydz. Te kolejne będą pokazywać inne daty, bo dzidzia w różnym tempie rośnie. Czyli data om + pierwsze usg, wg tego się ustala termin porodu. Ale dzidzia i tak wyjdzie kiedy będzie chciała![]()
U mnie nie da się z OM. Bo to nie kwestia 3-7 dni przesunięcia owulacji tylko 3 tygodni ponadZawsze był brany termin z OM, a usg biorą pod uwagę np do wcześniejszego cc czy dziecko już jest duze.
W takich przypadkach termin z pierwszego usg jest najwazniejszyU mnie nie da się z OM. Bo to nie kwestia 3-7 dni przesunięcia owulacji tylko 3 tygodni ponad
Dziewczyny, liczy się tylko data z pierwszego usg, tego 6-8 tydz. Te kolejne będą pokazywać inne daty, bo dzidzia w różnym tempie rośnie. Czyli data om + pierwsze usg, wg tego się ustala termin porodu. Ale dzidzia i tak wyjdzie kiedy będzie chciała![]()