Camilla29love
Fanka BB :)
I tak trzymać ![emoji2]Ale nic na siłę, jeśli będą musieli mi zrobić cc bo będzie jakiś powód to nie będę protestować, zdrowie malca jest najważniejsze![]()
Jak się czujesz ?Przeszło ci trochę ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I tak trzymać ![emoji2]Ale nic na siłę, jeśli będą musieli mi zrobić cc bo będzie jakiś powód to nie będę protestować, zdrowie malca jest najważniejsze![]()
Też byłam nastawiona na poród naturalny, ale mojego syna by nie było na świecie gdybym się nie uparla w trakcie na cesarke , zaufalam przeczuciu, wiec teraz lepiej nie panikowac bo czasami mamy niewielki wpływ na to co się dzieje a spokój w takich sytuacjach jest wazny. Tak jak są horrory o porodach naturalnych tak i cc ktoś może źle wspomina.To zależy od osoby, słyszałam różne opinie [emoji6]Ja tam jestem nastawiona na poród naturalny ale i też jestem świadoma że jeżeli będzie taka potrzeba to mogą mi zrobić cc ,dla mnie najważniejsze jest zdrowie mojego okruszka [emoji5]
Tez bym tak chciala zrobic. Nie wyobrażam sobie zostawic corke z Mezem czy moja mamą na dluzej niz jeden dzień.Jeśli możesz to dopisz mnie, mam 16.08 wizytę i 4.09 połowkowe
Powodzenia na wizycie!
Ja nie chcę cc, bo chcę jak najszybciej wyjść do domu. Myślę nawet żeby się wypisać po pierwszej dobie na żądanie, oczywiście jak wszystko będzie z nami ok. Chociaż wiem, że może być ciężko, bo u mnie w szpitalu upierają się na te 2 doby..
Wiem o tym i to mnie najbardziej stresuje ,nigdy niewiadomo co się może wydarzyć ...Też byłam nastawiona na poród naturalny, ale mojego syna by nie było na świecie gdybym się nie uparla w trakcie na cesarke , zaufalam przeczuciu, wiec teraz lepiej nie panikowac bo czasami mamy niewielki wpływ na to co się dzieje a spokój w takich sytuacjach jest wazny. Tak jak są horrory o porodach naturalnych tak i cc ktoś może źle wspomina.
Nawet w porządku, narazie jest ok kupiłam sobie w aptece lactovaginal dopochwowo jak nic to nie da to będę zmuszona iść do lekarza, zawsze musi coś się przypaletacI tak trzymać ![emoji2]
Jak się czujesz ?Przeszło ci trochę ?
A u ciebie jak z samopoczuciem? U mnie to samo, synek będzie miał tylko 1.5 roku i nie widzę męża z nim samego przez tyle czasu.. no i ja się zapłacze z tęsknoty przecieżTez bym tak chciala zrobic. Nie wyobrażam sobie zostawic corke z Mezem czy moja mamą na dluzej niz jeden dzień.
Oby ci przeszło [emoji8]Nawet w porządku, narazie jest ok kupiłam sobie w aptece lactovaginal dopochwowo jak nic to nie da to będę zmuszona iść do lekarza, zawsze musi coś się przypaletacA u ciebie jak z samopoczuciem?
![]()
Ja bym nie ryzykowała i poszła bym do jakiegokolwiek gina. Tak zrobiłam jak sama miałam infekcję. Nieleczona ma serio może zaszkodzić dzidzi.. i z tego co gin mi mówił, to lactivaginal po skończonej kuracji, np nystatyną, bo inaczej może zaognić infekcjeNawet w porządku, narazie jest ok kupiłam sobie w aptece lactovaginal dopochwowo jak nic to nie da to będę zmuszona iść do lekarza, zawsze musi coś się przypaletacA u ciebie jak z samopoczuciem?
![]()
Nawet o tym nie wiedziałam ,dobrze wiedzieć na przyszłość ...Monika może faktycznie przejdź się do jakiegoś lekarza ,będziesz przynajmniej spokojniejszaJa bym nie ryzykowała i poszła bym do jakiegokolwiek gina. Tak zrobiłam jak sama miałam infekcję. Nieleczona ma serio może zaszkodzić dzidzi.. i z tego co gin mi mówił, to lactivaginal po skończonej kuracji, np nystatyną, bo inaczej może zaognić infekcje