reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Właśnie miałam ten sam dylemat ze spaniem na brzuchu i tak starałam się pół na brzuchu spać ale uwielbiam[emoji3]potem już tylko boczek zostanie[emoji23]
Przed pierwszą ciążą spałam całkiem na brzuchu to dopiero był problem nie mogłam z brzuszkiem znaleźć odpowiedniej pozycji no sle z czasem człowiek przyzwyczaja się do wszystkiego[emoji4]

Hej :) ja mam na 10.00 i też się stresuje. W szpitalu jeszcze zarodka nie było. Jestem na podtrzymaniu ciazy po plamie. Boję się normalnie...

Trzymam kciuki[emoji110]

Dziewczyny ja za to mam całą zsypana twarz jak nastolatka[emoji3]

Ja też, i dekolt :/

Witam się piątkowo :) o 12:45 mam wizytę, znowu się stresuje, choc bardziej mam nadzieję, że będzie widać więcej niz ostatnio. Oby. Mdli mnie odkad sie obudziłam, ale dziś to chyba z nerwów...

Trzymam kciuki [emoji110]

Hej :) ja mam na 10.00 i też się stresuje. W szpitalu jeszcze zarodka nie było. Jestem na podtrzymaniu ciazy po plamie. Boję się normalnie...
No ja ostatnio bylam we wtorek, to byl tylko pecherzyk ciążowy i tez sie stresu najadlam. I ja plamilam juz na tydzień przed spodziewanym okresem, przeszzlo zaraz po duphastonie, biorę go caly czas 3x1. Wierze, ze będzie u nas wszystko dobrze. A Ty w ktorym tygodniu jestes teraz?

Też tak miałam puściło mnie dopiero jak zobaczyłam dzidziusia i serduszko na monitorze[emoji16] a który nasz teraz tydzień?
Wiesz, ja troche zglupialam z tymi tygodniami szczerze mowiac, we wtorek mi powiedzial ze polowa szóstego tygodnia, to bylo trzy dni temu, wiec dzis wychodzi, ze zaczynam chyba 7tc. Z kolei aplikacja pokazuje mi 5+4. Dzisiaj mam nadzieję sie wszystkiego porządnie dowiedziec :)

No ja ostatnio bylam we wtorek, to byl tylko pecherzyk ciążowy i tez sie stresu najadlam. I ja plamilam juz na tydzień przed spodziewanym okresem, przeszzlo zaraz po duphastonie, biorę go caly czas 3x1. Wierze, ze będzie u nas wszystko dobrze. A Ty w ktorym tygodniu jestes teraz?

Wiesz, ja troche zglupialam z tymi tygodniami szczerze mowiac, we wtorek mi powiedzial ze polowa szóstego tygodnia, to bylo trzy dni temu, wiec dzis wychodzi, ze zaczynam chyba 7tc. Z kolei aplikacja pokazuje mi 5+4. Dzisiaj mam nadzieję sie wszystkiego porządnie dowiedziec :)
Nie wiem który tydzień. Dziś się dowiem. Jaka masz aplikację?

Witam się piątkowo :) o 12:45 mam wizytę, znowu się stresuje, choc bardziej mam nadzieję, że będzie widać więcej niz ostatnio. Oby. Mdli mnie odkad sie obudziłam, ale dziś to chyba z nerwów...

Trzymam.kciuki za.wizyty.....dzidziole.napewno zrobia mila niespodzianke na dzien dziecka:) jest dopiero 9.30....a mi juz ciezko wytrzymac w pracy....zdrzemnelabym sie:biggrin2:

reklama
Hej laseczki, kciuki za wizyty dzisiajesze. Ja dzisiaj 12h w pracy i oktutnie mi sie nie chce [emoji23] najchetniej poszłabym spać.
To prawda, ze na niektorych USG nie slychac serduszka tylko je widac? Czy to zalezy od etapu ciazy ?

Do góry