reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja miałam najmniejszy rozmiar 62, synek urodził się 55cm i pływał w tych ciuszkach ;) a że jest chudy, to w tym rozmiarze chodził ponad 3 miesiace. ;) ale teraz chyba kupię ze 3 komplety na 56, żeby było na pierwszy miesiąc.

Ja też tych malutkich ubranek to za dużo nie polecam kupować. Maluszki dosłownie rosną w oczach, więc szkoda kasy, bo i tak po chwili bedą za małe [emoji846]

Ja to na razie nawet nie myśle o kupowaniu czegokolwiek. Może w połowie ciazy. My mamy mnostwo znajomych z dziecmi. Siostra dwoje, brat troje, szwagierka jedno, przyjaciolki razem piatke. Wiec poczekam na łupy hihi. Przejrze co mam i bede kupowac [emoji4] obstawiam, że czesc ciuszkow do mnie wroci bo my z mezem to hojni wujek i ciocia jestesmy [emoji16] smiejemy sie, ze inwestycje w przyszlosc robilismy. Nawet ostatnio kupowałam dla siostry synka i mówie wybieraj najładniejsze bo za pare miesiecy bedzie to u nas [emoji16]

Ja to na razie nawet nie myśle o kupowaniu czegokolwiek. Może w połowie ciazy. My mamy mnostwo znajomych z dziecmi. Siostra dwoje, brat troje, szwagierka jedno, przyjaciolki razem piatke. Wiec poczekam na łupy hihi. Przejrze co mam i bede kupowac [emoji4] obstawiam, że czesc ciuszkow do mnie wroci bo my z mezem to hojni wujek i ciocia jestesmy [emoji16] smiejemy sie, ze inwestycje w przyszlosc robilismy. Nawet ostatnio kupowałam dla siostry synka i mówie wybieraj najładniejsze bo za pare miesiecy bedzie to u nas [emoji16]
Szczęściara. U nas posucha w maluchach- wszyscy mają już takie odchowane 8-10 lat i więcej

Ja mam pełno kartonów w piwnicy, wszystko wypchane ciuszkami po dziewczynkach. Więc pod tym względem też dobrze, że trzecia córka [emoji6] Ale póki co, nawet tam nie schodzę, nie mam ciśnienia, ale pamiętam, że w pierwszej ciąży, to od samego początku kupowałam wszystko z wielką chęcią. W efekcie ciuszków miałam tak dużo, że moja mama do tej pory się śmieje [emoji1]Ciuszków i zbędnych gadżetów, których w życiu bym już nie kupiła.

U mnie moja przyjaciółka też polasila się na trzecie i rodzi w sierpniu,także liczę że wszystko będzie akurat do nas przechodzić [emoji6]

My juz nawet mamy obiecanr lozeczka, bujaczki, wozki, wanienki itp [emoji16] przyjdzie mi ze pieluchy bedziemy museli kupic tylko. Chociaz wozek chcemy nowy taki jak nam sie spodoba kupic.

Dziewczyny. Jeśli któraś z Was będzie potrzebowała ciuszki dla corci to bardzo chętnie je oddam. Składam wszystko w kartonik i nie mam komu oddać.Ja już ze wzgledu na wiek nie planuje ciąży i 3 corcie mi wystarcza.Rzeczy są zadbane i w bardzo dobrym stanie od rozmiaru 56 jak narazie do 68.Jeśli która będzie potrzebowała piszcie

reklama
Do góry